Ez a legjobb nászajándék, amelynek minden pár örülni fog

Borítókép: Ez a legjobb nászajándék, amelynek minden pár örülni fog Forrás: Getty Images
Egy sokfunkciós tárgy hihetetlenül megkönnyíti a közös életet – akár meg is kímélheti az ifjú párt egy csomó konfliktustól!

A házimunka az egyik legnehezebb tényező egy házasságban. Még akkor is, ha a család minden tagja kiveszi a részét belőle. A porszívózás pedig talán a legkevésbé kívánatos otthoni feladat, mert zajjal jár, cipelni kell a gépet és egy népesebb családban szinte naponta újrakeletkezik a szennyeződés a padlón és a szőnyegeken, nem beszélve azokról az otthonokról, ahol háziállat is lakik.

Ezért amikor nászajándékot keresünk egy jegyespárnak, kivált olyannak, amely hamarosan új, közös lakásba költözik, akkor az ideális meglepetés számukra az iRobot Roomba robotporszívó, amely számtalan kevésbé ismert előnnyel is rendelkezik azon kívül is, hogy

előre programozható, így maradéktalanul kitakarít, amíg nem vagyunk itthon.

Íme az iRobot Roomba robotporszívó 8 legfontosabb előnye, amelyek lehetővé teszik, hogy a szeretteink házassága jóval kevesebb konfliktussal kezdődjön:

1. Környezetbarát: ha minden nap használjuk, csökken a szállópor-koncentrátum az otthonunkban.

2. Ha kutya, macska él az otthonunkban, az iRobot robotporszívó akkor is leveszi a vállunkról a terhet, mivel hatékonyan összeszedi az elhullajtott szőrt (igaz, hogy azt el kell távolítani a kefékről a takarítás végén).

3. Még előre beidőzíteni sem kell, gombnyomásra azonnal kitakarít a jelenlétünkben is.

4. Kisebb az allergiaveszély: amennyiben minden napra beprogramozzuk, ez garantálja, hogy kevesebb por és más szabad szemmel alig látható allergén elem maradjon a lakásunkban. Vagyis az iRobot Roomba robotporszívó óriási segítség a családunk egészségének fenntartásában is!

5. A nehezen megközelíthető sarkokban sem kell „segítenünk” az iRobot robotporszívónak; ez a mindentudó gépezet az ágy és a bútorok alatt, valamint a szegélyek mentén is kitakarít.

6. A törékeny, borulékony vagy más okból féltett tárgyakat virtuális fallal keríthetjük el, így nem kell tartanunk attól, hogy az iRobot Roomba robotporszívó kárt tesz bennük akkor sem, ha nem vagyunk otthon, amikor takarít.

7. Ha kitakarított, a Roomba robotporszívó visszatér a töltőállomására és feltölti magát.

8. Az iRobot robotporszívóban levő tartály, illetve szűrő egy mozdulattal üríthető és magától jelzi, ha megteltek ezek az alkatrészek.

Ide kattintva tájékozódhatsz bővebben az iRobot termékeiről. Bónusz örömhír: most két robotot kap az ifjú pár egy áráért! Az iRobot Roomba vásárlásakor ugyanis egy Braava padlótörlő robot is beköltözhet az otthonukba, hogy még kevesebb időt vegyen el a házimunka új közös életükből!