Magic Mike Live – szaftos videórészletek Channing Tatum feminista chippendale-show-jából

Borítókép: Magic Mike Live – szaftos videórészletek Channing Tatum feminista chippendale-show-jából Forrás: twitter
Aggodalomra semmi ok, egyetlen hasról sem hiányoznak a kockák.

Aki látta a Magic Mike és a Magic Mike XXL című filmeket, az eddig csak álmodozhatott arról, hogy ez a kimagasló férfisztriptíz-színvonal egyszer élőben is látható (és bizonyos keretek között tapintható) lesz. Mostantól azonban arról álmodozhatunk, hogy egyszer kijutunk Las Vegasba, merthogy ott mutatták be nemrég a híres Channing Tatum-filmek élőshow-változatát!

A projekt egyetlen szépséghibája – azon kívül, hogy a mi ízlésünk szerint a jóból is megárt a sok, ami a haskockák számát illeti –, hogy maga az eredeti címszereplő, Channing Tatum nem lép fel benne, sem pedig Joe Manganiello vagy a többi Magic Mike-sztárszínész. Channing csak társrendezőként működött közre a show készítésében, a filmek koreográfusával, Alison Faulkkal együtt. Nézzétek, hogy drukkol Channing a próbákon a táncosoknak (a videó elején Alison is látható adidas melegítőben, amint az egyik táncos épp öltáncban részesíti:

Channing Tatum tavaly májusban jelentette be a Las Vegas-i élő show-t, és egyúttal együttműködésre is hívta fel a célközönséget, vagyis a nőket:

Nagyon fontos megtudnunk, hogy mit akartok. Meg akarjuk változtatni a férfi-szórakoztatóiparról alkotott képet. Eljött az idő, hogy jobbá tegyük. Meg kell forradalmasítani, mert változnak az idők, valami mást kell csinálnunk, sokkal inkább egyfajta párbeszéddé kell alakítanunk, nem úgy, ahogy most van, amikor férfiak felmennek a színpadra és megmondják nektek, mitől kell beindulnotok. Arról kell szólnia az egésznek, hogyan adjuk a nők kezébe kell adni az irányítást, nem arról, hogy férfiak felmennek és levetkőznek.
mondta a nagy projektet bejelentő live videóban.

Nekünk az a véleményünk, hogy a párbeszéd kellőképpen megvalósult ezekben az új show-kban; nézzétek, hogyan „promotálják” magukat a fiúk Ellen DeGeneres műsorában:

„Channing Tatumnak köszönhetem, hogy öltáncot kaptam egy chippendale-show-ban és egyáltalán nem éreztem cikinek” – számol be az egyik teszt-show-ról az USA Today riportere.

Több is van ott, ahonnan ez jött:

A show készítői létfontosságúnak tartják, hogy a közönség tagjai biztonságban érezzék magukat és szabad legyen nemet mondani, ha valamelyik táncos őket „kérné fel” partnernek a show hevében. A tudósítás szerint a táncosok folyamatosan bókolnak a nézőknek és ha valamit nem akarnak, akkor csak a biztonsági szót (ez esetben unicorn, azaz egyszarvú) kell kimondaniuk.

Talán mondanunk sem kell, hogy a fellépők nem csak vetkőzni és twerkelni tudnak, de kiválóan táncolnak, sőt zenélnek is.

Forrás: twitter

Természetesen saját weboldallal, twitter- és instagramoldallal is kiszolgálja a show azokat, akik még több fotót nézegetnének; a site-on pedig jegyeket is vásárolhatnak a szerencsésebbek a minden héten szerdától vasárnapig tartó előadásokra, valamint bárki elolvasgathatja a táncosok bemutatkozó szövegeit.