Hoppá! Blake Lively csúnyán leoltott egy újságírót, mikor az a ruhájáról kérdezte - Szerinted igaza volt?

Borítókép: Hoppá! Blake Lively csúnyán leoltott egy újságírót, mikor az a ruhájáról kérdezte - Szerinted igaza volt?
Ilyet sem láttunk még: Blake Lively kiborult!

A színésznőnél a Variety Power of Women gáláján tört el a mécses. Blake ugyanis most a Variety címlapján szerepel, mint a gyermekpornográfia elleni küzdelem egyik élharcosa, a rendezvényre pedig azért érkezett, hogy felhívja a figyelmet erre a súlyos problémára.

A sztár két gyerekes anyukaként már rég túllépet a szőke színésznőcske szerepkörön, talán pont ezért húzta fel annyira az egyik újságíró kérdése: Mit viselsz ma este?

Most ez komoly? Tényleg a ruhámról akarsz beszélgetni ezen az estén?
csattant fel azonnal Blake.

A színésznő reakciója bár meglepő, de jogos, hiszen az rendezvény címe: Power of Women volt, amely a nők szavát és befolyását próbálja növelni a világban, nem azt, hogy éppen mit húznak magukra, így ez a kérdés talán most pont nem volt aktuális.

Azért vagyunk ma itt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy változásra van szükség, hogy erősítsük a nőket. Szóval kérdezz valami mást.

Az esetről videó is készült!

És ha tudni akarod, a végén azért eláruljuk, hogy Blake ezen az estén is lenyűgözően festett, talán ezért nem is lehet haragudni az újságíróra. Smaragdzöld overálját pedig Brandon Maxwell tervezte.

💪💪