Áprilisban Tom Hanks behálózza Emma Watsont

Borítókép: Áprilisban Tom Hanks behálózza Emma Watsont
Emma Watson a hollywoodi veterán Tom Hanks oldalán játszik az izgalmas The Circle – A kör című filmben.

A film Dave Eggers azonos című könyvén alapul, amely egy fiatal lány, Mae (Emma Watson) történetét meséli el, aki álmai állását kapja meg egy menő tech-cégnél. Gyorsan lépdel felfelé a ranglétrán, de minél nagyobb sikereket ér el, annál inkább kétségek gyötrik: a cég talán takargat valamit, és nem igazán etikusan áll hozzá a magánélet, megfigyelés és a szabadság kérdésköréhez.

Amennyiben az előzetes nem győzött meg arról, hogy érdemes megvenni a jegyet a filmre, itt van néhány érv, miért is kellene megnézned áprilisban a The Circle – A kört a mozikban!

A-listás szereposztás
A legjobb forgatókönyvek sem érnek sokat olyan kiváló színészek nélkül, akik életre tudják kelteni a történetet, és ezért nagyszerű a The Circle – a Kör, mert olyan szereplőgárdát vonultat fel, amelyet ritkán látunk! Tom Hanks, mint a cég egyik alapítója és Emma Watson, a The Circle legújabb munkatársa, hozzájuk csatlakozik a Star Wars-ból megismert John Boyega és Karen Gillian, aki Watson barátnőjét és munkatársát alakítja a filmben. További nagyszerű nevek: Patton Oswald, Ellar Coltrane és az év elején hirtelen elhunyt Bill Paxton.

A film nem csupán tech dolgokról szól
Amíg a The Circle története egy közösségi média oldal köré van felépítve (amely nagyon hasonlít egy létező közösségi oldalhoz, csak annál sokkal-sokkal nagyobb), James Ponsoldt, a film rendezője egy interjúban elárulta, hogy vannak olyan témák a filmben, amelyek túlmutatnak a technológia világán. Sőt, a film sokkal inkább szól Emma Watson karakterének a fejlődéséről, aki megpróbálja kitalálni, mit kezdjen az életével és hogyan tegye azt tartalmassá, de nem igazán tudja, hogyan kezdjen hozzá.

Az alapanyag teljesen új értelmet nyer
Habár a könyvet 2013-ban adták ki és lett nagyon gyorsan bestseller, a film igazán azokat fogja megérinteni, akik életük nagy részét online élik. Ponsoldt elmondta, hogy sosem volt még annyira aktuális ez a téma, amelyet Eggers a könyvében feszeget. Amikor a könyvet kiadták, a téma még sci-finek tűnt, azonban ez a probléma szinte tudományos tényként hat manapság.

Ezeket szem előtt tartva van egy olyan érzésünk, hogy a The Circle – A kör megnézése után biztos páran megkérdőjelezik majd a technológia szerepét életükben…

A film április 27-től a mozikban!
Ne felejts el becsekkolni!