Napi horoszkóp április 14.: a Skorpiók pihenéssel töltik az idejüket, a Bakok komolyabb terveket szövögetnek

Borítókép: Napi horoszkóp április 14.: a Skorpiók pihenéssel töltik az idejüket, a Bakok komolyabb terveket szövögetnek Forrás: gettyimages
A hosszú hétvége első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, fontos dolgokat tudhatsz meg ugyanis a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP április 14.

KOS (március 21-április 20)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményed, amely kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel ez a felelősség óriási, azonnal tudod, hogy nem mondhatod ki azt, amit szíved szerint kimondanál, így ugyanis nem hogy nem fogsz tudni nyugodtan aludni, de még a felelősség is hatalmas lesz, amit magadra vállalsz. Épp ezért igyekezz diplomatikusan, állást semmiképp nem foglalva mondani valamit, de mindeközben azt is nyugodtan hangsúlyozd ki, hogy Te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem viseled ezt a cipőt. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, hisz ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy ez valóban nagy felelősség!

BIKA (április 21-május 21)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz Te, magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy Te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd, vagy hogy bármiféle akarat lenne mögötte. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

IKREK (május 22-június 21)

Nem számítottál arra, hogy a pihenésed megzavarhatja egy váratlan helyzet, most azonban mégis olyasmivel kell szembesülnöd, amely tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel és nem várhatsz a jó szerencsére, hogy majd az megoldja a több ismeretlenes egyenletet. Pontosan tudod, hogy mit kell behelyettesíteni, hol van az ismeretlen és pontosan hogyan kell a helyes irányba terelned a folyamatot, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hisz nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény így sincs garantálva, Te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, mások előtt bátran felvállalva önmagad, hisz minden tőled telhetőt megtettél, ennél többre akárhogy szerettél volna, sajnos nem voltál képes. Így sem rossz a teljesítmény, egyéni csúcsnak mindenképp mondható!

RÁK (június 22-július 22)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életeden, folyton azon jár az agyad, hogy lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled és azt gondolod, hogy csalódást okoznál neki, ha csak megbotlanál, vagy valami nem úgy sikerülne, ahogy azt eltervezted, vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad valójában a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindenki elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed és nem másoké!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly célért küzdesz, semmi mást nem látsz már magad előtt, csak a célvonalat, a dobogó legfelső fokát és a téged ünneplő tömeget. A győzelmet azonban nem adják csettintésre, keményen meg kell dolgoznod érte, sok esetben olyasfajta áldozatokat meghozva, amelyeket egy hétköznapi szituációban biztosan nem hoznál meg. Amennyiben tényleg olyan fontos számodra ez a bizonyos dolog és megítélésed szerint érdemes harcolni érte, abban az esetben vedd elő minden kitartásod és akaraterőd, hisz nem egy sima kocogásról van szó. Légy azonban óvatos, maradj a saját értékrendeden belül, ne hazudtold meg önmagad, csak azért, hogy megszerezz valamit!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta érlelődik benned a váltás gondolata, mely az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, ma pedig megkapod a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az ünnepi hétvége első napjára passzív pihenést terveztél, ennek megfelelően nem is igazán szeretnéd magad aktivizálni, elég nehéz hetet tudhatsz ugyanis magad mögött. Mivel neked is jár a feltöltődés lehetősége, épp ezért keress olyasfajta tevékenységeket, amelyek feltöltenek, de nem kell értük semmiféle hegyet sem megmásznod. Ha van kedved, hívd át egy barátnődet, beszélgessetek az Élet nagy dolgairól, vagy esetleg a pároddal összebújva nézz meg egy romantikus filmet! Hidd el, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni fejest ugrani újra a munkás hétköznapokba, ha feltöltődsz annyira, hogy könnyedén bírd a gyűrődést!

NYILAS (november 23-december 21)

Zsúfolt életed és munkával telt hétköznapjaid miatt kissé elhanyagoltad a testmozgást az utóbbi időben, ma azonban lehetőséged adódik arra, hogy beiktass egy kis sportot a hosszú hétvégébe. A mozgásnak olyasfajta műfaját válaszd, amelyet nem kell egyedül csinálnod, hívd el a barátaid és töltsétek el aktívan ezt a napot! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hisz elszoktál az ilyesfajta aktív tevékenységtől, rövid időn belül mégis bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséges életmód jegyében!

BAK (december 22-január 20)

Komoly terveket szövögetsz, amelyekbe nem elég csak úgy fejest ugrani, elő is kell készülni rájuk. Sajnálatos módon azonban nem mindenki lelkesedik veled együtt, akadnak olyanok körülötted, akik nem ugranak ki a bőrükből a tudattól hogy mire készülsz. Akik közülük fontos szerepet töltenek be az életedben, azokra érdemes annyi időt szánnod, hogy elmondod nekik a miérteket és megnyugtatod őket, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, ezért készülsz fel rá. Légy óvatos, hisz olyanok is lesznek majd az aggódók között, akik egyáltalán nem féltenek, sokkal inkább az ötleteid és terveid irigylik, épp ezért legyeskednek annyit körülötted. Amennyiben nem titok, avasd be őket, ellenkező esetben vigyázz, kivel és mit osztasz meg!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, Te mégis ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyen elindultál. Érdemes megnézned, hogy kik ezek a személyek és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hisz ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet benne némi logika. Mielőtt teljesen figyelmen kívül hagyod őket, gondold végig, mit is kockáztatsz és csak akkor menj tovább az úton, ha teljesen meggyőződtél arról, hogy nem sérülsz az út során. Ne ragaszkodj a végsőkig olyasmikhez, amelyekért feleslegesen úszod át az óceánt!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs ugyanis, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra lehető legjobban végződjön. Szerencsére nem kell azonban egyedül döntened, keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan, különösebb kockázat nélkül kiöntheted a szíved, miközben nem kell attól tartanod, hogy kihasználja az aktuális gyengeséged és csalódást okozva továbbáll. Ne titkolózz, mindent mondj el, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és segítségedre lehessen. Nem kell mindent a tanácsai szerint csinálnod, de talán utat mutathat számodra!