8 vicces dolog, ami szinte minden bevásárláskor megtörténik veled

Borítókép: 8 vicces dolog, ami szinte minden bevásárláskor megtörténik veled Forrás: gettyimages
Ki ismer magára?

Talán még magunknak sem szoktuk feljegyezni ezeket a fura kis bevásárlási szokásokat, mások előtt pedig naná, hogy be nem vallanánk! De azt biztos, hogy minden egyes sornál bólogatni fogtok, és hogy valamelyiknél feltör belőletek a röhögés.

1)) Csak azt nem veszed meg végül, amiért eredetileg mentél. Mintha kitörölték volna a fejedből!

2)) A pénztárnál ébredsz rá, hogy otthon hagytad az öko bevásárló szatyrodat. Ezt a szívást! most vehetsz egy újat, ha nem akarsz még egy műanyagot hazavinni!

3)) Bekapcsol nálad a robotpilóta: mindent bepakolsz, amit szoktál, azt is amiből rengeteg van otthon. Így egyre gyűlik a raktárkészleted.

4)) A lista, amit a telefonodba írtál, kitörlődött, vagy eszedbe sem jut, hogy elővedd. A papír változatot pedig elhagyod valahol, miközben kirántottad a táskádból valamivel.

5)) Végre nincs veled a gyerek, hogy nyavalyogjon valamiért, de pont meglátsz egy klassz dolgot, aminek biztosan örülne és megveszed neki. Ugyanez igaz a kutya-cica játékokra is.

6)) Csak 1 pont hiányzik a pontgyűjtő kártyádról a kedvezményhez. Micsoda meglepetés! De te képes vagy nyugodt maradni. Ugye?

7)) Azt mondod, csak a legszükségesebbeket veszed, de mit ad isten, megint akció van, ezért úgy támolyogsz ki az üzletből, mintha egy évre előre tankoltál volna fel.

8)) Képtelen vagy úgy elmenni a szépségápolási polcok mellett, hogy valamivel meg ne jutalmaznád magad. Akkor is, ha ez a 200. körömlakkod. Dehát ilyen szín még nincs is otthon!

Hamarosan Joy Napok! Kuponok az Éva magazin szülinapi számában!