Megmutatta tökéletes alakja titkát! Íme 7 egyszerű, de hatásos gyakorlat Irina Shayktól, amit otthon is megcsinálhatsz

Borítókép: Megmutatta tökéletes alakja titkát! Íme 7 egyszerű, de hatásos gyakorlat Irina Shayktól, amit otthon is megcsinálhatsz
Ha olyan alakra vágysz, mint amilyen neki van, akkor ez kell neked!

Bár a hétfő egy egészen más hírrel indult, hiszen kiderült, hogy a csodás Irina Shayk életet adott első gyermekének, mi most mégis hibátlan alakján témázunk kicsit, hiszen vészesen közeleg a bikiniszezon. De még mielőtt azt mondanád, hogy neki könnyű, hiszen modellként csak az alakformálásból áll az életet, a következő gyakorlatokat pont azért mutatta meg a VS angyala, mert sokszor az edzést neki is nehéz beleillesztenie a rohanó kétköznapokba.

Nem hiszed?

Mert mit is csinál egy modell... Állandóan utazik, harcol a jetlaggel, és megfeszített tempóban dolgozik. Irina pedig felvállalja, hogy ebbe bizony még neki is nehéz belepaszírozni az állandó mozgást, pedig ha valakinek, hát neki fontos, hogy folyamatosan formában legyen.

Ezért is fejlesztett ki egy néhány gyakorlatsorból álló edzéstervet, amit ő álltalában a hotelszobákban, mi pedig az otthonukban végezhetünk el. És hogy mennyire hatásos? Csak rá kell nézni Irinára.

Íme a kedvenc gyakorlatai, amiket neked is ki kell próbálnod otthon!