Napi horoszkóp április 4.: a Bikák hatalmas lendülettel mennek előre, az Oroszlánok teljesítményorientáltságuk miatt minden határt képesek átlépni

Borítókép: Napi horoszkóp április 4.: a Bikák hatalmas lendülettel mennek előre, az Oroszlánok teljesítményorientáltságuk miatt minden határt képesek átlépni Forrás: Getty Images
Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP április 4.

KOS (március 21-április 20)

Mindig igyekszel a saját utad járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbálja befolyásolni a saját ügyeid. Igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikálst hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a Te életed, így tehát Te vagy az egyetlen kompetens személy, aki ezügyben dönthet a saját sorsáról. Mindemellett be kell tudnod azt is látni, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra és tanácsra. Jól válaszd meg azonban, kiktől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak hamis útra terel. Okos vagy, használd a női megérzéseid!

BIKA (április 21-május 21)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem automatikus, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. Igyekezz olyasfajta taktikát választani, amellyel nem tarolsz le mindent özönvíz szerűen magad körül, mégis reális esélyed van arra, hogy megkaparinthasd. Nem küzdesz a lehetetlennel, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

IKREK (május 22-június 21)

Rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni megoldani őket, a határidő lejárta előtt. Szerencséte azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal. Együtt, csapatban oldjátok meg az összes feladatot, hogy később, a siker elérésével kicsikarhassatok a környezetetekben némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, csapjatok egy görbe estét, hisz megérdemlitek, hogy kieresszétek a fáradt gőzt!

RÁK (június 22-július 22)

Mostanában kicsit úgy érzed, egyedül bolyongasz a sötétben, nem akad megértő társad semmiben, emiatt elég depresszív hangulatod van. Elvárod ugyanis, hogy az emberek ugyanolyan törődést mutassanak feléd, mint amilyet Te mutatsz feléjük, ám ez sajnos nem mindenki számára olyan természetes és egyértelmű. Ez neked is egy jó lecke, hisz pontosan tudod, ki az a néhány ember, akit érdemesnek találsz arra, hogy bizalmat szavazz nekik és kik azok, akiket jobb a saját útjukra engedni, mintegy éreztetve velük, hogy "amilyen az adj' Isten, olyan a fogadj Isten" is. Azoknak a társaságát keresd, akik kimozdítanak ebből a magányból és negatív hangulatból, hisz ha ezt a képet tükrözöd magadról, elég nehéz lesz új kapcsolatokat kezdened!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy olyasfajta dolgokra is, amelyek mind a komeptencia-, mindpedig az értékhatáraidon jóval túlmutatnak. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak és komoly felelősségrevonással találnád szemben magad, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatnod. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőröd vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, hisz rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogy szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban végigzongorázod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy Te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel. Az önvád helyett el kell fogadnod, hogy hiába küzdesz heroikusan, vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni, épp ezért a jövőben érdemes így tekintened minden olyan helyzetre, amely nagyban megkönnyíti majd a lelkiismereted is. Ne pakolj magadra felesleges terheket, ha nem muszáj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon -bár a hétvége még elég messze van- szinte egyáltalán nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, amit csinálsz, a figyelmed össze-vissza csapong, azt sem tudod, valójában mit csinálsz, csak csinálod, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt azonban feltűnik másnak is, hogy ellógod a kötelezően elvégzendő feladatokat, érdemes azért mégis valamit csinálnod, ami aztán fogyasztható eredményt mutat, így elkerülheted a felelősségrevonást is. Hidd el, ha kicsit elvonatkoztatsz a látványos szenvedéstől, sokkal hatékonyabban tudsz majd működni és sokkal tisztább lelkiismerettel adhatod majd át magad nap végén a pihenésnek!

NYILAS (november 23-december 21)

Annyi mindennel szeretnél végezni a mai napon, hogy egyszerre rengeteg dologra összpontosítasz, ami előbb-utóbb azt eredményezi, hogy megbotlasz és akkorát fogsz hasalni, hogy kezdhetsz mindent előlről. Az eszeveszett rohanás helyett azonban érdemes megállnod egy pillanatra, végig kell gondolnod, hogy mi, mi után következik és úgy zongorázd végig a darabot, hogy abban egyetlen hamis hang se legyen. Képzeld el, ha mindent csak úgy, nekifutásból csinálnál mindenféle mögöttes tartalom nélkül, azonnal a feje tetejére állna minden! Te ennél azonban sokkal okosabb vagy!

BAK (december 22-január 20)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe, melyben a segítséged kéri. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben Te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy nem is tartogat számodra olyasfajta lehetőségeket, mint amennyit vártál volna ettől a helyzettől. Amennyiben úgy gondolod, ideje felhúzni a vasmacskát és tovább állni, ne vesztegesd az időd és keress új utakat, hisz így azok a lehetőségek is elúsznak, amelyekkel sikeres lehetsz. Épp ezért ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: erős alapra erős szerkezetet felhúzni, vagy csupán illúziókból légvárat építeni.