Napi horoszkóp, március 28.: az Ikrek lezárhatnak egy hosszú folyamatot, a Nyilasok csapatjátékosként bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp, március 28.: az Ikrek lezárhatnak egy hosszú folyamatot, a Nyilasok csapatjátékosként bizonyíthatnak
Hiszel benne vagy csak játék? :)

NAPI HOROSZKÓP március 28.

KOS (március 21-április 20)

Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólét miatt foglalkoznod vele, hisz ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: könnyen jött, ám elég sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely boldoggá tesz annak ellenére, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned! .

BIKA (április 21-május 21)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz Te magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy Te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd, vagy hogy bármiféle akarat lenne mögötte. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap minden a rendelkezésedre áll majd ahhoz, hogy pontot tehess olyan ügyek végére, amelyeket régóta szerettél volna már lezárni. Most váltak csupán ideálissá ugyanis a körülmények ahhoz, hogy úgy fejezhess be mindent, hogy nem marad elvarratlan szál, mely a jövőben mintegy zavaró tényezőként vissza-visszatérhet. Mielőtt továbbállnál, mindenképp győződj meg róla, hogy minden apró részletre is kitérve valóban pontot tettél mindennek a végére, majd ezután lélegezhetsz csak fel teljes mértékben. Szép munka volt!

RÁK (június 22-július 22)

Valakire a környezetedben nagyon rájár a rúd, a szemed láttára megy tönkre az, amit évek munkájával gondosan felépített. Ezt látva mindenképp úgy érzed, segítened kell, nem nézheted tétlenül, hogy a jéghegynek ütközött hajó elsüllyedjen és a vízzel eggyé váljon. Nemes gesztus ez tőled, ám semmiképp ne kezdj magánakciókba, kérdezd meg, hogy miben tudsz a leginkább segíteni, a mentésben, vagy abban, hogy a meglévő dolgokat a kezedben tartod. Nagyon hálás lesz neked az illető, hogy ennyire nagyvonalúan rendelkezésre állsz és mented a menthetőt. Heroikus küzdelmeteknek jó eséllyel meg lesz az eredménye, mert talán még azelőtt meg tudjátok oldani a helyzetet, mielőtt túl késő lesz. Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy Te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégis elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően azonban kissé túlvállalod magad, mert nemhogy a saját feladataiddal nem tudsz végezni, még a mások által rád bízottakkal is meggyűlhet a bajod. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy magadnak, vagy akár a környezetednek csalódást okozz, kudarcélmények sorozatát átélve ezzel! Okosan gazdálkodj az időddel, az energiáddal és a képességeiddel, ez esetben meglátod, tudni fogod, mi az, ami még belefér!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és Te túl gyenge vagy ahhoz, hogy önmagadért kiállva nemet mondj bármire. Noha roppant módon frusztrál a dolog, mégsem érzed magad elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak, nem pedig mások elvei szerint, őket boldoggá és elégedetté téve hozol meg. Ne feledd: a saját sorsod csak és kizárólag Te, magad tudod kovácsolni, így tehát az is csak a Te kezedben van, hogy rálépsz e a saját utadra, vagy inkább mások árnyékaként kullogsz valahol hátul. Egy próbát megér, hogy kitörj és végre hallják a hangod az emberek!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy hozza a helyzet, hogy pont azzal a személlyel bíznak rád közös munkát, akivel a legkevésbé sem találod a hangot, mi több, az esetek döntő többségében kisebb volumenű dolgok miatt is képesek vagytok konfliktusba keveredni. Mivel azonban ezúttal záros határidőn belül kézzel fogható eredményt kell produkálnotok, ezért igyekezz lejjebb adni az elveidből, az ellenszenvedből és próbálj hatékonyan, jó csapatot alkotni vele. Most senkit nem foglalkoztat, hogy ki és mennyire szereti, vagy utálja a másikat, sokkal inkább az a lényeg, hogy ne ezen bukjátok el a feladatot. Nyeld le a békát és hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért és felvállalni azt, amit képviselsz. Mivel azonban ez rendkívülien hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend a Te értékrended szerint: az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Előrébb lépni csak és kizárólag akkor fogsz tudni, ha hátrahagyod azt a kisebbségi komplexust, amely nem enged kiteljesedni ebben a pillanatban. Vedd át a saját életedben a kormányt, ne az legyen mérvadó, hogy ki és mit gondol, sokkal inkább az, hogy Te mit képviselsz és az boldoggá tesz-e!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss, ennek érdekében minden, bonyolultabb helyzetet magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen Te vagy és idejekorán fel fogják adni azokat a dolgokat, amelyekért érdemes lenne küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeid kontroll alatt tartsd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor nagyon távol úszott a hajó. Tudd saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, Te magad nem fogsz tudni boldog és elégedett lenni.

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, melyeket muszáj lesz megugranod ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljon a vége. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hisz ha rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy odaállj és minden erődet bevetve legyőzd őket, ezzel önmagadnak is bizonyíthatsz. Nincs lehetetlen, csak lehet, hogy ez most tovább tart egy picivel, mint a többi terved!