Nincsenek szavak! Íme Adele szívhez szóló dala a londoni terrortámadás áldozatainak emlékére

Borítókép: Nincsenek szavak! Íme Adele szívhez szóló dala a londoni terrortámadás áldozatainak emlékére
"Úgy érzem, olyan messze vagyok, nehéz, hogy nem lehetek ezekben a pillanatokban otthon."

A világ gyászol, miután négyen életüket vesztették, ötvenen pedig megsérültek a szerdai londoni terrortámadásban. A merénylő szerda délután valamivel fél 3 előtt hajtott fel a londoni Westminster híd gyalogosoknak fenntartott részére, és szándékosan belehajtott a tömegbe.

Csütörtök este a híres brit énekesnő, Adele koncertet adott Új-Zélandon, és bár nehezére esett a színpara lépni, kötelességének érezte, hogy kifejezze szomorúságét a történtek miatt. Az énekesnő a következő dalt az áldozatoknak, és az elhunytak családjának küldte, mit is lehet ilyenkor mondani... Igazán megható pillanat volt.

Tegnap terrortámadás volt a szülővárosomban, Londonban. Én viszont most a világ másik oldalán vagyok, és azt kívánom, hogy bárcsak eljutna odáig a hangom és ezek a fények. Úgy érzem, olyan messze vagyok, nehéz, hogy nem lehetek ezekben a pillanatokban otthon. Szívem szerint csak otthon ülnék a barátaimmal és a családommal. Tudom, hogy ők jól vannak, de négy ember elveszítette az életét. Úgyhogy ezt a dal ma értük szól, és az én vársomért, aki a lelki társam.
Adele szavait néma csendben hallgatta végig a 45 ezres tömeg.