Csak nem a folytatás jön? Újra közös fotón pózolnak a Négyen egy gatyában színésznői

Borítókép: Csak nem a folytatás jön? Újra közös fotón pózolnak a Négyen egy gatyában színésznői
Hűű, mennyit változtak a csajok!

Az elmúlt években már többször felröppent a hír, hogy elkészül a Négyen egy gatyában folytatása, de most, hogy egy America Ferrera végre nyilatkozott a témával kapcsoltban és a négy színésznő a közelmúltban közös képen is pózolt, bizakodóbbak vagyunk a hírekkel kapcsolatban.

Hisz 12 év telt el azóta, hogy Carmen, Tibby, Bridget, és Lena magára húzta az a bizonyos farmert, majd 3 évre rá jött a folytatás, de hiába a nagy siker, azóta sajnos csak ígérgetik a 3. részt. A stúdió sokáig azt mondta, a forgatásnak csak egy akadálya van, a négy főszereplőnek belekell egyeznie a folytatásba. Hát gyerünk lányok! Blake Lively, Alexis Bledel, America Ferrera és Amber Tamblyn talán pont itt beszélték meg, hogy vállalják?

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Már a sztori is megvan!

A nagysikerű vígjáték-dráma harmadik része Ann Brashares könyvsorozatának befejező kötetéből, a Sisterhood Everlastingból készülne majd, amit a legszomorúbb résznek tartanak az 5 könyv közül.

Már felmerült az ötlet, de egyelőre csak beszélgetünk róla. Én azt gondolom, csodálatos lenne, hisz a barátságunk még mindig megvan. Szeretem a lányokat. Mi a mai napig részesei vagyunk egymás életének.
mondta a Human Rights Campaign hétvégi gáláján.

A cikk az InStyle.hu-n jelent meg először, ha tetszett, olvasd el a többi írásukat is.