Napi horoszkóp március 17.: az Oroszlánok talpraesettségükkel válnak népszerűvé, a Mérlegek komoly döntést hoznak

Borítókép: Napi horoszkóp március 17.: az Oroszlánok talpraesettségükkel válnak népszerűvé, a Mérlegek komoly döntést hoznak Forrás: kaboompics.com
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

NAPI HOROSZKÓP március 17.

KOS (március 21-április 20)

Komoly lehetőséget kínál az élet, melyet úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnod, hisz ez a „most, vagy soha” tipikus esete. Minden nap nem botlik az ember ekkora esélybe, melyet kár lenne elszalasztanod, ne gondolkodj sokat, egyszerűen használd ki a helyzetet és igyekezz a lehető legjobbat kihozni belőle. Most minden körülmény adott ahhoz, hogy sikerre vidd azt, amiről mindig is álmodoztál, épp ezért ne vessz el a részletekben, csak ugorj fejest és majd úszás közben meglátod, milyen hosszú lesz a táv. A lényeg, hogy nem fulladsz vízbe, hisz úszni kiválóan tudsz, az pedig, hogy meddig bírod, az az akaraterődtől függ. Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Akad valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, már-már az aurádba férkőzve próbál közelebb kerülni hozzád. Nem kell azonban emiatt egy percig sem feszélyezve érezned magad, amennyiben ugyanis valóban zavar a dolog, egyszerűen és határozottan állítsd meg, mielőtt még elszaladna vele a ló és olyasmibe menne bele, amit már nehezebb lesz megállítanod. Amennyiben kellőképp határozott és diplomatikus vagy, meg fogod tudni értetni az illetővel, hogy neked túl gyors a tempó, ezért vagy lépjen hátrébb, vagy fordítson hátat végleg. Ne bonyolítsd a helyzetet, ne udvariaskodj, be építs benne hamis illúziókat! Te sem örülnél, ha valaki hitegetne, igaz?

IKREK (május 22-június 21)

Rá kell jönnöd, hogy valami, aminek nagy elánnal kezdtél neki, nem úgy alakul, ahogy azt az elején vártad, vagy eltervezted. Ez egy kissé elkeserít, hisz már az elején olyan szálak bonyolítják az ügyet, amelyek megoldása kissé megijeszt, nem is vagy biztos benne, hogy megvan benned a tudás, amivel ki tudod bogozni az összegabalyodni látszó szálakat. Kicsit több önbizalom és magadba vetett hit kell azonban ahhoz, hogy megoldd a helyzetet, nem lehetetlen a siker elérése, csupán megrémített a sok, eléd gördülő akadály. Fuss neki, hidd, hogy meg tudod ugrani őket és egyszerűen rugaszkodj el. Képzeld el, ha a gátfutó minden akadály előtt megállna az Olimpián! A bajnokok nem így születnek!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, hosszú ideje egy helyben ácsorogsz, semmi nem változik körülötted, csak mész előre és ugyanazzal a monotonitással csinálod a dolgod, ahogy eddig is tetted. Emiatt kissé sivárnak érzed az életed és ugyan szíved szerint kitörnél belőle, ennek ellenére egyelőre fogalmad sincs, mi a megoldás. Ha azonban megérett benned az elhatározás, van bátorságod lépni és változtatni szeretnél az életeden, ne késlekedj sokáig, mert nem mindig lesz lehetőséged arra, hogy kilépj ebből a szürkeségből és megtaláld az élet napos oldalát. Hidd el, meg fogod tudni találni, csak akarnod kell, bízz magadban és akár a világot is le fogod tudni győzni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezetedben arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan, vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár komoly tervrajzod készítettél, mindent kiszámítottál, teljes meggyőződéssel hitted, hogy nem csúszhat hiba a számításodba, most azonban mégis olyan helyzetben találod magad, ami abszolút nem volt beleszámítva a menetrendbe. Nem baj, ha le kell térned az ösvényről, csak ne a lábad elé nézz, hanem figyeld azt is, mi az útirány és próbálj olyan döntéseket hozni, amelyek előrébb vihetnek. Döntésed terhe ugyanis ezúttal másokra is hatással lesz, épp ezért igyekezz globálisan tekinteni a helyzetre, ne csupán a következő lépést vedd figyelembe. Az is lehet, hogy ez az ösvény még sikerélményt is adhat, ne ijedj meg tőle, egyszerűen csak lazíts, tedd fel a napszemüveged és magabiztosan menetelj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú vívódás után végre sikerült döntést hoznod egy bizonyos helyzetben, rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden másodperced azzal töltened, hogy felsorakoztatod magadban a pro és kontra érveket. Döntésednek megfelelően most már nyugodtan vághatsz bele abba a kalandba, amely eddig félelemmel és kételyekkel töltött el. Nyugtasd meg a környezeted is, hogy minden kockázattal számoltál, mindennek vállalni fogod a következményét, ha végül sikertelen lesz, ám mivel bízol magadban, a tudásodban és a szerencsében, inkább úgy állsz a dologhoz, hogy a végén sikerélményed lehet. Ne félj az újtól, az ismeretlen mindig tapasztalatszerzést és új élményeket tartogat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, pontosan tudod azt is, hogyan fogod elérni őket, nem félsz az utadba kerülő akadályoktól sem, hisz mindent alaposan átgondoltál, jó előre tudod, melyik lábad melyik után tedd ahhoz, hogy hasra ne ess. Érdemes azonban egy B-tervet is kidolgoznod, hisz akadhatnak olyan váratlan helyzetek, amelyek mindent megváltoztathatnak és amennyiben minden áron ragaszkodsz az eredeti elképzelésedhez, nem biztos, hogy ugyanúgy eredményes lehetsz, mint abban az esetben, ha van benned némi rugalmasság, amely elegendő lendületet ad ahhoz, hogy gond nélkül átugord az akadályt. Ne hallgass azokra, akik folyamatosan a füledbe károgják a veszélyeket és negatív energiákat bocsátanak ki feléd, ne engedd, hogy a félelem befolyásoljon. Ha már egyszer eltervezted és kitűzted ezt a bizonyos célt, tarts is ki mellette!

BAK (december 22-január 20)

Kifejezetten annak a híve vagy, hogy mindent jól és előre kiszámított módon lehet csak csinálni, az élet egy matekpélda és amennyiben rendelkezel a megoldó kulccsal, mindenképp tiéd a siker. Fel kell azonban készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú ideje dolgozol valamin, amely most végre pozitív irányt vesz és meglátod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni arra a szintre, amelyet régóta szeretnél elérni. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyek, ha elkerülik a figyelmed, akár el is úszhat a siker. Mivel azonban számodra fontos ügyről van szó, igyekezz úgy teljesíteni a táv maradék részét, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a hegy csúcsát!

HALAK (február 20-március 20)

Amikor már mindenki feladta, te még mindig heroikusan küzdesz egy bizonyos dologért, hisz túl fontosnak tartod ahhoz, hogy csak úgy, ilyen könnyen hagyd veszni az egészet, hadd menjen az árral. Nagyon nemes tulajdonság a kitartás, ügyelj azonban arra, hogy csak addig dolgozz egy ügyért, csak addig áldozz rá időt és energiát, amíg érdemes, tudd és merd belátni, ha nincs értelme tovább harcolnod, hisz ha értelmetlenül mész tovább úgy, hogy annak a jövőben szinte semmi eredménye nem lesz, lemaradhatsz az időközben utadba akadó lehetőségekről és két szék közül a pad alá eshetsz! Nem a te hibád, ha ez most nem sikerült, de ne akarj többet kihozni belőle, mint amit lehet, vagy érdemes!