Napi horoszkóp, március 14.: a Bikák könnyen népszerűvé válnak, az Ikrek átadhatják magukat a romantikának a nap második felében

Borítókép: Napi horoszkóp, március 14.: a Bikák könnyen népszerűvé válnak, az Ikrek átadhatják magukat a romantikának a nap második felében Forrás: Getty Images
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP, március 14.

KOS (március 21-április 20)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül Te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap olyasfajta lehetőségeket tartogat számodra, melyeknek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat és akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél. Ne gondolkodj forró fejjel, ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, sokkal inkább igyekezz racionálisan elkészíteni a haditervet és úgy használd ki a helyzete, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell hozzá taktikázni, Te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap tökéletesen alkalmas arra, hogy bokros teendőid letudva, kicsit átadd magad a romantikának. Legyél nyitott új dolgokra, ne akarj irányítani, hagyd, hogy a szerelmed lepjen meg valamivel. Nem sokszor van lehetőségetek egy kis lopott időt kettesben tölteni a zsúfolt hétköznapokon, ám ma végre minden a terveitek szerint alakul és semmi nem állhat az utatokba. Zárkózzatok el a világ elől csak kettesben, vagy menjetek el egy romantikus vacsorára és ismerjétek meg jobban egymást. Beszélgessetek, légy érdeklődő és nyitott, mert ezzel csak közelebb kerültök majd egymáshoz!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot annak ellenére sem, hogy vele ellentétben Te már jócskán lejjebb adtál az elveidből és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind pedig az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak Te küzdesz heroikusan ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet, hisz ha értene belőle, hogy mit teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is tenne valamit a dolog érdekében. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne adj lejjebb a saját értékrendedből, mert nem mindenkiért érdemes! Engedd el és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan akadály kerül az utadba, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha mások számára úgy tűnik, hogy megpróbálod ellógni a napot, Te, magad pontosan tisztában vagy vele, hogy annyira előre dolgoztál, hogy ez lehetővé tette, hogy egy kicsit lejjebb eressz, hogy visszavehess a tempóból és egy kicsit azokra a dolgokkal is foglalkozhass, amelyekre az utóbbi időben nem volt lehetőséged. Ha nem a feletteseidről van szó, akkor nem tartozol senkinek elszámolni valóval, ha pedig a rangban feletted állók számon kérnek emiatt, nyugodtan elmondhatod nekik, hogy bár úgy látszik, nem akarsz dolgozni, valójában sokkal előrébb tartasz a munkafolyamatban, mint ahogy azt ők gondolták, pontosan azért, hogy egy kicsit más dolgok felé is irányíthass egy minimális figyelmet. Az, hogy egyszerre többfelé tudsz koncentrálni, az nem hátrány, sőt, egyedi képesség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavában ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá számára, hogy átlátsz a szitán és ez nem az a fajta segítség, amit el akarnál fogadni, hisz nincs szükséged arra, hogy a meglévő nyitott mondat mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán csak ilyen formán hajlandó segíteni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, Te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesébe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most van egy utolsó, nagy lendületre szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármifajta, teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, épp ezért tarts még ki, néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

BAK (december 22-január 20)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzet, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig Te is elkezdesz kétségbeesetten kapkodni, minél inkább igyekszel ugyanis elkerülni a detonációt. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataid és higgasztod le magad, nem is fogod tudni sehogy sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, amolyan „minden mindegy” alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, amely téged is megnyugtat és a robbanás sem következik be. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: a robbanást mindenáron el kell kerülnöd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan helyzetben találod magad, amelyben nem igen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem fogsz tudni, de ha kiállsz a véleményed és az álláspontod mellett, akár még olyan irányba is terelheted a szituációt, amelyből senki nem fog a végén negatívan kijönni. Ezúttal minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerül, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. márpedig ha van rá lehetőséged, miért ne használnád ki?!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmi történik, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult, váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, nopláne még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!