Napi horoszkóp március 13.: a Rákok a saját értékrendjüket követik, a Szüzek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt

Borítókép: Napi horoszkóp március 13.: a Rákok a saját értékrendjüket követik, a Szüzek gyengéd érzelmeket táplálnak valaki iránt
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP március 13.

KOS (március 21-április 20)

Mértani pontossággal rajzoltad meg a tervrajzot, tisztában vagy vele, hogy nagy a kockázat, Te azonban mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött célt. Képes vagy minden szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha Jeti módjára, mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre és közben nem nézel a lábad elé. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Nem éri meg, hogy kockára tedd az emberi kapcsolataid!

BIKA (április 21-május 21)

Kissé megpakoltad a hátizsákod, nehezen tudod a nagy súlyt tartani, már-már összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, megkönnyebbülsz Te is. Nem vagy magashegyi sherpa, nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, könnyebb lesz, ha "letudsz" néhányat a rád nehezedő terhekből!

IKREK (május 22-június 21)

Mielőtt végleg bezárod magad mögött a kaput, győződj meg róla, hogy minden szálat megfelelően elvarrtál és nem fog rajtad a későbbiekben szétfoszlani az anyag. Zárj le minden folyamatban lévő ügyet úgy, hogy a jövőben ne okozhassanak problémát. Ne legyenek álmatlan éjszakáid amiatt, hogy talán valamit nem úgy intéztél, vagy máshogy kellett volna, esetleg miként változtathattál volna rajta, még mielőtt lezártad volna. Meghoztál egy döntést, vállald fel őszintén, hisz meg volt rá minden okod, hogy ilyenformán érjen véget.

RÁK (június 22-július 22)

Mióta érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád, vagy mi a véleménye! Ha mindig aszerint alakítod a viselkedésed, ruházatod, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint amilyen a világ, úgy általában. Merj más lenni, merj máshogy felöltözni, merd felvállalni a véleményed, még akkor is, ha ez nem tetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned, vagy öltözködnöd, ne ezzel hívd fel magadra a figyelmet, de a megfelelő erkölcsi értékek megtartásával miért ne lehetnél Te is egyéniség? Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár igyekszel jól érezni magad, beilleszkedni, valahogy azonban mégis ott motoszkál egy kis bogár a füledben, azt súgva, talán ez mégsem a legjobb hely számodra. Itt nem tudsz kibontakozni, nem tudsz őszintén véleményt nyilvánítani, előbb-utóbb el fognak nyomni a körülmények. Amennyiben a bogarat semmiképp nem tudod kiirtani a fejedből, lehet, hogy jobb most váltani és újat keresni, mint itt szembesülni azzal, hogy nem neked való a hely. Fontold meg a döntést, de ne félj váltani! Ne feledd, ahol becsukódik egy ajtó, kinyílik egy újabb.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan cserkészd be az általad kiszemelt „áldozatot”, mindent körüljársz annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak nevetségessé és komolytalanná válsz számára, és az egész terv dugába dől. Inkább nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád és találd meg a hozzá vezető, egyenes utat! Hidd el, egyszerűbb lesz, mintsem a kacskaringós úton bukdácsolni, aztán lehajtott fejjel elballagni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, mert szerinte az lesz a legrövidebb és célratörőbb. Te azonban pontosan tudod, hogy az illető nem hogy nem rendelkezik elegendő tapasztalattal hozzád képest, még rá sem lépett arra a bizonyos útra, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, Te ugyanis a saját utad kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a Te bajod lesz és nem az övé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap egy hozzád közel álló ember keres fel a problémájával, remélve, hogy Te leszel az, aki majd segítséget tud nyújtani ebben az ügyben. Mielőtt azonban gondolkodás nélkül állást foglalsz valamiben és felelőtlen ígérgetésben kezdenél, érdemes végigzongoráznod, a tetteidnek mi lehet a következménye mind rád, mind pedig az illetőre nézve. Csak és kizárólag abban az esetben vállalj bármit is, ha tisztában vagy a dolog kockázatával és pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Ellenkező esetben a nagy jótékonykodásban bajba kerülhetsz Te is és az a személy is, aki a segítséget tőled remélte! Csak óvatosan, mert megütheted a bokád!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, Te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen elutasító, nyiss az emberek felé! Felnőtt emberként el tudod dönteni, hogy ki, milyen szándékkal lép fel, húzz meg egy bizonyos határvonalat, amely erkölcsileg neked még belefér, azon túl már ne engedj az elveidből, azon belül viszont légy kommunikatívabb! Ne aggódj, egy beszélgetés után még úgysem kapsz házassági ajánlatot!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét lezáródik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszív hangulatba kerülnöd, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, hogy valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, amely rengeteg pozitívumot tartogathat számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon olyasmiben próbálhatod ki magad, amelyhez hasonlót eddig még nem sikerült kipróbálnod. Épp ezért az első pillanatban megremegnek a lábaid, hisz nem tudhatod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy sikerélményt szerezhess. Ne aggódj, szerencsére nem vagy egyedül, vannak olyan emberek körülötted, akik jócskán rendelkeznek ilyen irányú tapasztalattal és készen állnak segíteni neked. Ne habozz, ragadd meg a kezüket és hagyd, hogy megmutassák a dolog csínját-bínját, jól figyelj oda, amikor bevezetnek a részletekbe, mert később egymagadnak kell megbirkóznod a feladattal. Ha jól megjegyzel mindent, ha egyelőre nem kezdesz semmiféle magánakcióba, akkor olyasfajta élményben lehet részed, amelyre régóta vágytál!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos helyzetben mindenki a Te segítségedre számít, hisz meglátásuk szerint Te vagy az az egyetlen személy, aki ki rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy gond nélkül megmenti a szituációt. Ez rendkívül hízelgő számodra, mégis óvatosan kell bánnod ezzel a helyzettel, hisz olyasmit nem kell elvállalnod, ami szerinted is nagy veszteség lenne, hatalmas áldozatokkal. Amennyiben úgy látod a helyzetet, hogy még neked is óriási fejtörést okoz, hisz nem vagy biztos a győzelemben, ebben az esetben okosabban teszed, ha őszintén megmondod és nem vállalod, ha azonban eldöntöd, hogy mindenáron segíteni fogsz, tégy meg minden tőled telhetőt, ha már úgy határoztál, hogy küzdeni fogsz! Ez azonban csakis rajtad múlik, neked kell tudnod, meddig ér a kezed!