Itt a Brazilok új előzetese #nembeszarni

Borítókép: Itt a Brazilok új előzetese #nembeszarni Forrás: Facebook
Április 6-tól látható a mozikban ez a fociról, szerelemről, mutyiról szóló vígjáték. Hallgasd meg a film egyik betétdalát, amelynek videójában további jelenetek láthatók a Brazilokból!
Ha az elmúlt évszázad mérkőzése az angol-magyar volt a Wembleyben, a mostanié a Brazilok-Hivatal lesz Acsán
olvasható a Brazilok sajtóközleményében.

A Brazilok, ez a bájosnak ígérkező vígjáték M. Kiss Csaba és Rohonyi Gábor első közös filmje. A középpontban egy falusi focibajnokság áll, amelybe nagy nehezen bekerül a romák focicsapata, a Brazilok is.

Hamarosan a tét is emelkedik: egy titokzatos volt földijük, egy milliomos meghívja magához a győztes csapatot a brazíliai Rióba. Így nem csak az aranylábú labdazsonglőrök előtt csillan fel az új remény, de Lakatos Rozi (Farkas Franciska) is bizakodni kezd, hogy végre elkerülhet innen. Íme az előzetes:

A Brazilok habkönnyű tündérmesének álcázott, ám nagyon komoly film szerelemről, egyenlőnek látszó esélyekről és persze a fociról – nem véletlen, hogy pont kilencven percig tart. A Facebookon többet is megtudhattok a filmről és a karakterekről, #nembeszarni és más fontos hashtagek kíséretében, valamint meghallgathatjátok például a film egyik betétdalát Jordán Adél előadásában.

Jó zenét bírjátok? Itt a HAJNALTÁJT! A Brazilok filmzenéjét április 6-tól a moziban is hallgathatjátok! Előadó: Jordán Adél Zene/Szöveg: Bornai Tibor

Posted by Brazilok on Monday, March 6, 2017

A Brazilok színészgárdájában rengeteg ismert arc is felbukkan: Dobó Kata, Gryllus Dorka, Schell Judit, Fekete Ernő, Gáspár Laci, hogy csak néhány nevet említsünk.

A március 14-én megjelenő áprilisi Éva magazinban még többet olvashatsz a Brazilok filmről. :)