Napi horoszkóp, március 4.: a Bikák épp időben kapnak megfelelő tanácsot egy jó ismerőstől, az Oroszlánok pozitívan csalódnak valakiben

Borítókép: Napi horoszkóp, március 4.: a Bikák épp időben kapnak megfelelő tanácsot egy jó ismerőstől, az Oroszlánok pozitívan csalódnak valakiben
Horoszkóp a hétvégére.

NAPI HOROSZKÓP, Március 4.

KOS (március 21-április 20)

A mai napot arra szánod, hogy behozd a lemaradásod és be tudd fejezni azokat, a már régóta elkezdett és befejezésre váró feladatokat, amelyeket hosszú ideje halogatsz. Mindennel igyekezz végezni, mert az egész napod oda veszhet. Igyekezz mindig annyit válallni, amennyi a fizikai hataraidon belül van és nem haladja meg a képességeid sem. Ha sikerül mindennek időben pontot tenni a végére, nyugodtan hátradőlhetsz, hisz még az alvás is könnyebb és mélyebb lesz, ha nem frusztrál semmi, félbehagyott ügyed.

BIKA (április 21-május 21)

Akkor toppan be egy rég nem látott ismerősöd, amikor nem számítottál rá. Az igazat önmagadnak megvallva azonban éppen jókor érkezett, mert tanácsra szorulsz egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Régóta vívódsz, tele vagy kérdésekkel és most nagyon bízol benne, hogy ez az ember hozta meg a válaszokat és ő ad majd neked elegendő lendületet ahhoz, hogy végre döntésre juss. Ne terhelj rá minden felelősséget, mert eredendően nem azért érkezett, hogy megoldja a gondjaid, de ha már itt van, nyugodt szívvel kérhetsz tőle segitséget!

IKREK (május 22-június 21)

Az Élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell meghoznod, de egyenlőre fogalmad sincs, mi tévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjad harapod, mindenképp fájdalmas lesz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a Te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

RÁK (június 22-július 22)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntésed, hisz nem néznek ki annyit belőled, hogy önálló döntések meghozatalára is képes vagy. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy Te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pozitívan csalódsz valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély, érdemes az embereket részletesen megismerni, mielőtt megítéled feketén, vagy fehéren őket. A világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a kapcsolatnak, mert nem tudhatod, mivé fejlődhet az ismerkedés közöttetek! Nyugi, nem kell elkötelezned magad az első pillanatban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Életednek abba a szakaszába érkeztél, amikor egyszerűen elégedett vagy azzal, amit eddig elértél, megnyugtat az elért szint, ahol most tartasz, nem akarod már mindenáron, minden erőddel, görcsösen feljebb küzdeni magad. Végre lazíthatsz egy kicsit és gyönyörködhetsz abban, amit a saját erődből, komoly verejtékek árán létrehoztál. Nem kell már annyi időt és energiát arra áldoznod, hogy keményen dolgozz valamiért, hisz különösebb erőfeszítések nélkül halad minden, a maga útján! Ünnepeld magad és a sikert, mert minden elismerést megérdemelsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé frusztrál az a monotonitás, amiben a mindennapjaid éled, úgy érzed, gépiessé váltak azok a tevékenységek, amikkel a hétköznapok telnek. Most azonban váratlanul olyan lehetőség adódik, amely soha vissza nem térő és a nagy kiugrás esélyét rejti magában. Amely segíthet abban, hogy kitörj az egyhangúságból, az unalomból. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, mert ez lesz az, ami meghozza az élményeket, a kalandot, a színt az életedbe. Ne hagyd elúszni, mert nem mindennap jön ilyen lehetőség!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Első nekifutásra nem sikerült megugranod azt a magasságot, amelyet célként tűztél ki magad elé, emiatt eléggé elkeseredsz és azon gondolkodsz, hogy feladod az egészet. Ha azonban betartod a fokozatosság elvét, illetve ha a körülményeket, a képességeidet és az eddig szerzett tapasztalataidat figyelembe véve alacsonyabbra teszed azt a bizonyos lécet, majdnem biztos, hogy elsőre sikerül átugranod anélkül, hogy levernéd. Buktatók vannak a pályán, de ha megtanulod helyükön kezelni a dolgokat, nem ütközöl olyan nehézségekbe, amelyek ellehetlenítenek!

NYILAS (november 23-december 21)

A nagy hajtás befejeztével végre van időd arra, hogy aprólékos részletességgel foglalkozz azokkal a dolgokkal is, amelyek valóban érdekelnek és nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendők közé. Megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden percet koncentrálással, görcsben töltened, felkészülve a váratlan helyzetekre is. Mivel minden nem fér bele a nap 24 órájába, ezért időnként szükséged van arra, hogy lejjebb adj a feladatokból és azokra a dolgokra is összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz, vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban.

BAK (december 22-január 20)

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem feltétlenül lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadnod, semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a Te befolyásod és ráhatásod nélkül véget is fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva tovább lépni és ne rágódj azokon a dolgokon, amik megtörténtek és nem tudsz már visszamenőleg változtatni rajtuk. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a jövőd építsd, szilárd alapokra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy hozzád közelálló ember kikéri a véleményed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely ez esetben nem feltétlenül egyezik az övével. Emiatt első körben rendkívül felháborodik és zokon veszi a dolgot, amely rányomja bélyegét a beszélgetés további hangulatára is. Igyekezz a vitát és a sértődést elkerülendő, logikus magyarázatot adni arra, hogy miért látod ebből a szemszögből, ilyenformán a dolgot és miért gondolod úgy, hogy helytálló a mondanivalód. Nem kell ebből cicaharcot csinálni, lehet úgy is közös nevezőt találni, hogy nem emelitek a hangotokat komolyabb magasságokba!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy terveid vannak, melyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket végrehajtani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, ami alapján végighaladsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak olyan szituációk, ahol hirtelen kell cselekedned, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!