Dobó Kata és Zsidró Tamás vagy Debreczeni Zita és Gianni - Szerinted melyik páros volt stílusosabb az InStyle Style Awardon?

Borítókép: Dobó Kata és Zsidró Tamás vagy Debreczeni Zita és Gianni - Szerinted melyik páros volt stílusosabb az InStyle Style Awardon?
Szerelem lengte át az Instyle Style Award vörös szőnyegét!

Az InStyle Style Awardon már három éve a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjazzuk, és mint az már összefoglalónkból kiderült, stílusból nem volt hiány az este folyamán.

A magyar hírességek igazán kitettek magukért, és ugyanez igaz a sztárpárokra is. Mi pedig nagyon bírjuk, ha a szerelmesek nemcsak lelkileg, hanem az öltözködésükben is nagy harmóniában vannak egymással. A Style Award vörös szőnyegén elcsíptük Dobó Katát - aki különdíjas is lett az este folyamán - és szerelmét, Zsidró Tamást, valamit a hamarosan oltár elé vonuló Debreczeni Zitát és Gianni-t. Mind a két páros szettje nagy kedvencünk, de csak egy győztes lehet!

De kik voltak a stílusosabbak? Nos, segíts eldönteni!

Dobó Kata H&M Conscious kollekciójának egyik ruhájában és saját tervezésű, Dobó Kata by REKAVAGO magas sarkúban érkezett a díjátadóra.
Debreczeni Zita Sugarbird ruhát, Chanel táskát, Zara csizmát és Parfois fülbevalót viselt.
Szerinted melyik páros volt stílusosabb a Style Awardon?
Dobó Kata és Zsidró Tamás
Debreczeni Zita és Gianni
Mind a két páros csodás!

A cikk az InStyle.hu-n jelent meg először, ha tetszett, olvasd el a többi írásukat is.