Azta! Ez a kismama szülés közben táncol

Borítókép: Azta! Ez a kismama szülés közben táncol Forrás: Getty Images (a kép illusztráció)
Hogy ezzel enyhítse a vajúdás fájdalmait. A videó készítője szerint nem kért semmilyen fájdalomcsillapítót.

A szülés nehezebb és fájdalmasabb bír lenni, mint azt bárki el tudná képzelni, aki még nem esett át rajta. Számtalan többé vagy kevésbé természetes módszer létezik a vajúdási fájdalmak enyhítésére, de ilyet őszintén szólva még nem láttunk.

Egy nő, akinek a nevét nem tudjuk, táncparkettet csinált a szülőszobából; a sógornőjével egész koreográfiát lejtenek, és mindezt – a videót közzétevő „Birthing in Love” facebook-oldal szerint – 6 centiméterre kitágult méhszájjal, már a magzatvíz távozása után. Íme a videó:

Dancing Through Labor

*EDITED TO ADD* Thank you everyone for your positive comments! With so many comments, we just cannot keep up with them. So please, use common decency and only make positive comments. My last client of 2016 dancing her baby down through contractions at 6 cm dilated! As these questions have been asked many times, we're going t address them here: She's wearing the mesh underwear and pad because her water had broken and was leaking. She did not have pain medication for her birth. The woman dancing with her is her sister-in-law, not a nurse. The monitor on her belly is the Novii wireless fetal monitor from Monica Healthcare. It is a waterproof and wireless contraction and heart rate monitor.

Posted by Birthing in Love, LLC on Friday, February 24, 2017

A kismama nem kért fájdalomcsillapítót; a hasán egy drót nélküli magzatmonitor látható. A V.I.C. "Wobble" című dalára táncolnak; itt az eredeti.