Napi horoszkóp március 1.: a Rákokat optimista gondolkodásuk segíti, a Mérlegek egy hosszú folyamatot zárhatnak le

Borítókép: Napi horoszkóp március 1.: a Rákokat optimista gondolkodásuk segíti, a Mérlegek egy hosszú folyamatot zárhatnak le
Március első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP március 1.

KOS (március 21-április 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Akárhogy is gondolkodsz, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

BIKA (április 21-május 21)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

RÁK (június 22-július 22)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy számos alkalommal bizonyította az Élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged. Nem tudod eldönteni, hogy az ebből adódó tehertől fáradtál-e el jobban, avagy attól, hogy borzasztóan nagy fokú koncentrációt igényel az, hogy a lehető legjobban teljesíts. Érdemes elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, mert annak nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával mész előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Ne menj fejjel a falnak, inkább keress most másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad. Majd akkor visszatérhetsz, ha egy kicsit töltőre csatlakoztattad magad és valamennyire ismét készen állsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz most olyan szerepet testál rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged levenni a jelmezed, egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt úgy nem tudod a verset sem elszavalni, ha nem érted a mű mondanivalóját! Ha nem jött még el a megfelelő alakalom arra, hogy kibújj a szerepből, mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre! Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta dolgozol egy számodra kiemelten fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. Most azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy hozzád közel álló személy kezd beleveszni a problémájába annak ellenére, hogy nem élete legbonyolultabb kihívásával küzd. Próbálj segíteni rajta, mert lehet hogy csak egy minimális lendület kell neki ahhoz, hogy megtudja oldani azt a nyitott mondatot, amerre jelen pillanatban még nem tudja megoldókulcsot. Segítségedért nagyon hálás lesz, mert Te leszel az az egyedüli személy, aki jelen helyzetben mellette áll. Mindenkinek szüksége van egy olyan emberre az életében, akire mindig, minden körülmények között bátran számíthat. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz Te ezen személyek közé tartozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem tudod, mire számíts egy bizonyos helyzetben, mert nem nagyon jártál még ezen az ösvényen. Nem is kell egyedül végigmenned rajta, mielőtt elvesznél tehát, keress valakit, akiben kellőképp megbízol és ne szégyellj segítséget kérni tőle. Ha megfelelő módon haladtok, megfelelő tempóban, nem lesz belőle semmi baj, hisz nem az a fontos, hogy minél hamarabb a végére érjetek, hanem az, hogy minőségileg milyen eredményt adtok ki a kezetekből. Menni fog, ne izgulj, csak bízz magadban és a társad képességeiben!

BAK (december 22-január 20)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársony fotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.