Röhögtél ma már? Az Oscar házigazdája szerint ezért történt meg a botrányos borítékcsere vasárnap este

Röhögtél ma már? Az Oscar házigazdája szerint ezért történt meg a botrányos borítékcsere vasárnap este
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Olvasd el / nézd meg, mi történt az Oscar-gála végén a műsorvezető szemszögéből.

Jimmy Kimmel, az idei Oscar-gála házigazdája nem sokat pihent a botrányos félreértésbe torkolló esemény után. Már a következő este elmesélte naponta jelentkező tévéshow-jában (pontosabban délután, mert akkor veszik fel az adást), hogy mi történt egész pontosan, hogyan cserélődhettek ki a borítékok és hogyan látta ő az eseményeket. Íme:


Nem tudom, hallottak-e róla, de tegnap este én voltam az Oscar-gála házigazdája. Volt már valaki ebben a pozícióban önök közül? Nos, el kell mondanom, hogy a végét leszámítva tök szuperül ment. Tettük a dolgunkat, ahogy kell, és egyszercsak átment az egész egy apasági tesztről szóló valóságshow-ba. A Lost óta nem volt ilyen fura finálénk.

gif

A Kaliforniai álom az este legnagyobb nyertese és vesztese lett egyben. Az ember tudhatja, hogy valami nem stimmel egy gálával, amikor a #boríték hashtag elkezd hasítani a Twitteren.

Faye Dunaway és Warren Beatty játszották Bonnie és Clyde címszerepeit éppen 50 évvel ezelőtt, így az akadémia felkérte őket, hogy adják át a legjobb filmért járó Oscart... Visszanézve már könnyű látni, mi történt: Warren összezavarodott, és inkább átadta a borítékot Faye-nek, hogy ő vigye el a balhét.

gif

Mint amikor Clyde áthajítja Bonnie-t a busz alatt!

Szóval Faye bejelenti, hogy a Kaliforniai álom a győztes, ami teljesen rendben van, hiszen ez a film volt a favorit; a producerek már áramolnak is fel a színpadra, néhányan beszédet is mondanak közülük, ami érthető, hiszen azt hiszik, hogy ők nyertek. Én ezalatt a közönségben ülök és nézem a beszédüket; a terv az volt, hogy a gála zárópoénjaként megkérdezem Matt Damontól, milyen vesztesnek lenni. Ekkor látszani kezd, hogy valami zavar van, Matt azt mondja nekem, hogy mintha a színpadmestertől hallotta volna, hogy rossz nyertest hirdettek ki. A színpadmester már a színpadon van, ami soha az életben nem fordul elő.

Ülök a helyemen, arra gondolok, hogy a házigazda nyilván mindjárt rendet csinál és tisztázza a helyzetet, majd rögtön eszembe jut, hogy ja tényleg, az én vagyok!

Úgyhogy felballagok a lépcsőn a színpadra, ahol ez történik:

gif

Az első ötletem az volt, hogy megmondjam a Kaliforniai álom producereinek: fussanak, az Oscar-szobrokkal együtt, amilyen gyorsan csak tudnak. De nem tették, úgyhogy ott álltunk egy zavart tömeg közepén. A közönség is össze volt zavarodva,

Kép
forrás: Getty Images

körülöttem a színpadon is mindenki össze volt zavarodva és feltételezem, hogy otthon a tévénézők is össze voltak zavarodva. Arra gondoltam, hogy valakinek csinálnia kell valamit, mert senki sem csinált semmit. Végül Warren Beatty megmagyarázta.

Szeretném elmondani, mi történt. Kezemben volt a boríték, amelyen ez állt: „Emma Stone, Kaliforniai álom.” Ezért néztem ilyen sokáig Faye-re és önökre. Nem próbáltam vicces lenni

- mondta Warren.
gif

Márpedig vicces voltál – mondtam én. Ott álltam a színpadon, körülöttem két film producerei, azt se tudtam, melyikük melyik filmhez tartozik, álltam, mint egy hülye, sajnáltam a Kaliforniai álom készítőit, de közben nagyon-nagyon igyekeztem visszatartani a nevetést. Ekkor kiszúrtam Denzel Washingtont, amint az első sorból integet és kiabálja, hogy „Barry!” Rájöttem, hogy Barry Jenkins, a Holdfény rendezője áll mögöttem, és Denzel azt akarja, hogy álljak arrébb és engedjem Barryt a mikrofonhoz, hogy beszélhessen. Hál'istennek, hogy Denzelnek mindig van lélekjelenléte!

gif

Barry beszéde után még volt egy gyors beszéd és aztán csak álltunk ott, még mindig a sokk hatása alatt,

Kép

úgyhogy gyorsan lezártam a show-t.

Ahogy mentem le a színpadról, azonnal megrohantak az emberek körülöttem, és azt kérdezték: 'ez valami átverés volt? Előre kitaláltátok az egészet?' Dehogyis, mondom, nem volt semmi átverés! Amúgy a Kaliforniai álom producerei rendkívül nagylelkűek voltak a színpadon is meg utána is.

Olvasd el ezt is!

A show után odamentem Warren Beattyhez, még mindig egyikünk se tudta, mi történt. Namost tudniuk kell, hogy egy show házigazdája olyan, mint a rendőrfőnök. Mint egy szórakoztatóipari seriff. Csak egy szavamba kerül és Warren most börtönben ülne! De a kártyán valóban a Kaliforniai álom és Emma Stone neve szerepelt. Ami azért furcsa, mert Emma Stone ezalatt a következőket nyilatkozta a sajtónak: 'Egész idő alatt nálam volt a legjobb női főszereplő-kártya'.

Kiderült, hogy mindkettőjüknél volt egy ilyen kártya: minden Oscar-borítéknak van egy pót-másodpéldánya, hogy még bonyolultabbá váljon a helyzet. Szóval nem Warren Beatty hibája volt az egész, tényleg rossz borítékot kapott. És Faye megpróbálta kihúzni mindkettőjüket a pácból.”

Ryan Gosling flegmát színlelve figyeli, mi történik.
forrás: Getty Images

Ryan Gosling flegmát színlelve figyeli, mi történik.


Itt nézhetitek meg a videót, amelyen Jimmy mindezt elmeséli:

variety.com

FRISS! Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke

Nagyon várta már az egész világ. A joy.hu híradása.

Folyton benyalnak valamit az oviban/suliban? 15 gyógyszertípus, amiből minden kisgyerekes háztartásban érdemes betárazni

Akad néhány gyógyszer, gyógyhatású készítmény és egyéb segédeszköz, amiből jobb, ha mindig tartasz otthon.

Ezek napjaink legjobban fizető szakmái

Elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal és fizetéseddel, esetleg pályaválasztás előtt álló gyermekeddel tanakodtok azon, hogy milyen irányba is menjen tovább, ami hosszútávon anyagilag is kellően jövedelmező lehet? Akkor az alábbi szakmákat, hivatásokat ajánljuk a figyelmetekbe!

Alapanyagok a tojáson és liszten túl, amiket érdemes otthon tartanod, ha gyorsan össze kellene ütnöd valami finomat

Neked mi van a hűtődben? És a kamrádban? Ja, hogy nincs is kamrád? Sebaj, nekem sincs, ettől még számtalan olyan ételt szoktam előre bespájzolni, ami kis helyet foglal, sokáig eláll, és amiből számtalanféle kaját összedobhatok pillanatok alatt, ha épp beüt a krach. Következzen most az én szupertitkos túlélő alapanyaglistám, ami bármikor jól jöhet neked is.

Egész hétvégén ingyen lehet letölteni 250 mesét

Április 22-én éjfélig korlátlanul áraszthatod el gyermekedet digitális mesékkel.

Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!

Hány évesek a gyerekeid? Túl vagy már a leváláson, elengedésen? Hogy ment? Vagy még csak most jön? A májusi Éva több összeállításban is foglalkozik ezzel a bonyolult témával.

Le a nejlonzacskóval és társaival! Piknikezz környezettudatosan a Föld napján (és persze egész évben)

Ha nincs még programod a hétvégére, ajánlunk neked egyet! Föld napja alkalmából, vagy csak mert szuper idő lesz és tök jó, hogy végre időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy megfagynánk, piknikezz! Hogy hova menjetek, mit vigyetek magatokkal és mit egyetek mindeközben, mi már kitaláltuk. Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghívd a barátaidat erre a szuper programra.

Itthon nyaralni kúl! Komolyan! Íme 7 meghitt, természetközeli hazai úticél

Neked a Balaton a Riviéra? Nekünk is. Továbbá a Galyatető a mi Kilimandzsárónk, a Szigetköz pedig az Amazonasunk. És még sorolhatnánk. Tudjátok mit? Soroljuk is!

15 trükk, hogy te is igazi Jedi lehess a konyhában

Ha úgy érzed, hogy a konyhai rutin hiánya miatt rengeteg időt, pénzt és energiát pazarolsz el, vagy csak nyitott vagy egy-két tippre és trükkre, ez a cikk neked szól! A most következő praktikák nagy részét pillanatok alatt elsajátíthatod, és biztos vagyok benne, hogy némelyiknél még a homlokodhoz is csapsz majd, hogy miért nem jutott neked ez korábban eszedbe.

Cigány utakon – hét magyar romafilm, ami elgondolkodtat vagy megnevettet, de legalábbis tágítja a látóköröd

Április 12-én mutatták be Bogdán Árpád új filmjét, a Genezist, a premier kapcsán pedig összegyűjtöttünk plusz hat emlékezetes alkotást, amely a cigányság helyzetéről tudósít különböző módokon és formákban.

Kovásztól a fonásig – megpróbáltam ellesni Szabi, a pék titkát

A Király utcai Panificio il Basilicoban már javában folyt a munka, amikor szombaton délben megérkeztem, hogy gyenge amatőrként belessek Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék életébe...

Honnan származik a parafadugó szagolás hagyománya?

Biztosan nem ismeretlen számodra sem az a szokás, hogy az étteremben, amikor a vendég kinyittat egy üveg bort, a felszolgáló megmutatja a dugót, és a vendég megszagolja. Ez a jelenet olyan megszokottá vált, hogy bár sokan ismerik a szokást, kevesen tudják, mit is jelent valójában és miért alakult ki. Épp ezért most elmondjuk.

Egy IT-s mindennapjai, avagy 8 dolog, amit csak egy IT-s érthet

Legyen szó programozóról, szoftvertesztelőről vagy bármilyen, IT szakmában dolgozóról, az alábbi dolgok biztosan ismerősek lesznek számukra, hiszen többségük minden nap találkozik ezekkel a munkájuk során.

Kövess minket

Éves előfizetéssel most az Utazó különszámunkat is megkapod, és 6950 Ft helyett csak 3950 Ft-t fizetsz.

Csak 3950 Ft