Napi horoszkóp, február 27.: a Skorpiók felelősségteljes feladattal küzdenek, a Halak rég nem látott ismerősbe botlanak

Borítókép: Napi horoszkóp, február 27.: a Skorpiók felelősségteljes feladattal küzdenek, a Halak rég nem látott ismerősbe botlanak
Hétfői üzenet egyenesen a csillagoktól.

NAPI HOROSZKÓP, február 27.

KOS (március 21-április 20)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, amely legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj, amerre szeretnél. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgy sem tudsz ezen, sokkal inább érdemes összeszedned minden akaraterőd, kitartásod és elindulni egy másik irányba, amely végül elvezet majd a megoldáshoz. Vannak az Életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmiféle olyan akadály nem létezik, amelyet ne tudnál megugrani!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan személlyel kényszerít közös munkára az Élet, akivel korábban számos konfliktusod akadt már azért, mert abszolút nem találjátok a közös hangot semmilyen tekintetben. Most azonban nincs más választásotok, mint az, hogy a korábbi sérelmeiteket félretéve erőt vegyetek magatokon, és valamiféle arany középúton haladva végül felmutatható eredményt produkáljatok. Motiváció lehet számodra, hogy nem tart örökké a közös projekt és ez még abszolút nem jelenti azt, hogy mostantól csak és kizárólag együtt dolgozhattok, minden időtöket együtt töltve. Igyekezz a legjobb tudásod szerint teljesíteni és akkor nyugodt lelkiismerettel mondhatod, hogy egyáltalán nem rajtad múlt a győzelem!

IKREK (május 22-június 21)

Valami, amitől eddig nagyon féltél, ma úgy tűnik, mégis bekövetkezni látszik. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá lehessen rajtad. Szedd össze minden bátorságod és erőd, és állj ki azért, amit képviselsz! Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlt az eredmény sem! Az Élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve bátorságod és letesztelve, hogy minden akadályt meg tudsz-e ugrani. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálva a dolgokat, a maximumot nyújtani minden szituációban, hogy a végeredmény ne rajtad múlhasson!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak a szerencsének köszönheted, hogy pozitívan kerülsz ki belőle. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig ekkora szerencséd lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz, vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe lépsz, ahonnan nem egyszerű kikerülni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned, vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a hátad mögött a Te érdemeiddel tündököl, úgy próbálva beállítani a helyzetet, hogy mindez az ő keze munkáját dicséri. Téged az első pillanatban feldühít, mert úgy tűnik, hiába dolgoztál annyit az ügy érdekében, dugába dőlt minden. Ha azonban lehiggadsz és jobban belegondolsz, nem olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek tűnik. Kérd számon az illetőn, hogy jutott eszébe, hogy a felhasználja a Te munkásságod és legközelebb jobban gondold meg, kit avatsz be a munkafolyamtokba!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha rendkívül eredményorientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Már a hét első napján rád bíznak egy felelősségteljes feladatot, ám gyorsan rá kell jönnöd, hogy olyasmire vesztegeted az időd és az energiád, ami eleve a veszett fejsze nyele. Mivel azonban a feladat el nem végzéséből adódóan kellemetlen helyzetbe is kerülhetsz, épp ezért egyszerűen muszáj valami eredményt záros határidőn belül felmutatnod. Maximalizmusodból adódóan azonban nem igazán szeretnéd olyasmihez adni a neved, amely mögött semmi értelem nincs, ezért igyekezz logikus magyarázattal megértetni a feletteseid, hogy miért nem érdemes ezzel sokáig vesződni. Ha kellőképp megbíznak benned és adnak a szavadra, akkor nyert ügyed van, amennyiben mégsem sikerül észérvekkel meggyőznöd őket, ebben az esetben kénytelen-kelletlen mégis meg kell tenned mindent azért, hogy valamiféle eredményt mégis felmutathass! Fel a fejjel!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben Te az első perctől fogva nem hittél, ahogy egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, minden apró részletében merülj el és csak azután mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy nem fogtok jól kijönni a helyzetből. Ha látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy pozitív végkimenetele legyen, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egyetlen lehetőséget annak, hogy nyertesként gyertek ki belőle. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napja nem indul épp pozitívan, egyszerűen azt érzed, hogy semmi sem sikerül, nem tudsz túllendülni bizonyos dolgokon, annak ellenére, hogy korábban ez játszi könnyedséggel ment. Fogalmad sincs, mi lehetne az az inspiráció, amely ezen a holtponton segíthetne túljutni, hisz ez az állapot sokáig így semmiképp nem tartható. Zárd ki a külvilágot, ne foglalkozz most semmi mással, csakis arra koncentrálj, hogy összeszedd magad, mindet rendelj alá annak, hogy lelkileg egy kicsit épülhess, mert így nem nagyon lesz feljebb. Szentelj magadra egy kis időt, csináltasd meg a hajad, vagy a körmeid, de mindenképp olyasmivel foglalkozz, amely kellő lendületet ad a továbblépéshez és kicsit pozitívabb életszemléletet adhat. Ne feledd, nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat, ezáltal Te is meg tudsz birkózni a feladattal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!