A tévés szupersztár, akit Meryl Streep pincérnek nézett

Borítókép: A tévés szupersztár, akit Meryl Streep pincérnek nézett Forrás: Getty Images
A világ egyik legismertebb tévés műsorvezetője elmeséli, milyen volt, amikor Meryl lazacot próbált rendelni tőle.

A héten volt a Costume Guild Awards, az amerikai jelmeztervezők szakszervezetének filmes díjátadója Los Angelesben, és James Corden színész–komikus–showman, a The Late Late Show című CBS-műsor házigazdája adta át a díjat Meryl Streepnek a Legkiválóbb Közreműködő kategóriában.

Corden (akinek a világ a Carpool Karaoke című videósorozatot köszönheti, amelyben már olyan celebritások is együtt daloltak a rádióval James autójának anyósülésén, mint Madonna, Lady Gaga, George Clooney vagy Michelle Obama) a díjátadón felidézte az első találkozását Meryl Streeppel:

Egy londoni étteremben megláttam Merylt, amint Christine Baranskivel ebédelt. Odamentem az asztalukhoz és azt mondtam: 'Helló, James vagyok." A szemembe nézett – sose felejtem el –, és így szólt hozzám:

A citromos lazacot kérem.

Ezt követően James megpróbálta tisztázni a helyzetet, de csak egyre rosszabb lett: „Elmagyaráztam Merylnek, hogy színész vagyok és nemsokára együtt fogunk játszani a Vadregény című filmben, én leszek a Pék! De Meryl erre csak ennyit mondott:

Nagyszerű. A citromos lazacot kérem és egy diétás kólát.

„Ideje, hogy valaki végre kimondja: Meryl egy szörnyeteg. Nincs nála rosszabb” – tréfálkozott Corden, ezzel részben Donald Trump tweetjére utalva, aki „túlértékeltnek” nevezte a színésznőt. Meryl Streep és James Corden persze jó barátok lettek az első, kínosra sikerült találkozásuk óta.

Forrás: Getty Images
Meryl és James a jelmeztervező-díjátadón
Örvendetes látni, hogy egy olyan művészt, mint Meryl, végre elismernek egy díjjal... Vajon mit fog kezdeni vele? Nyilván ajtótámasznak fogja használni a Golden Globe-szobájához
tette még hozzá Corden, aki úgy látszik, képtelen volt leállni.