Van ízlésük! Ezeken a mesés helyeken lazít Katalin és Vilmos herceg

Borítókép: Van ízlésük! Ezeken a mesés helyeken lazít Katalin és Vilmos herceg
A hercegi pár rengeteg hivatalos úton vesz részt: ilyenkor az idejük nagy részét fogadásokkal töltik, amelyeken prominens személyekkel találkoznak. Ha azonban nyaralni támad kedvük, a következő helyekre voksolnak!

Seychelles-szigetek

Vilmos herceg és Katalin hercegné jól tudják, milyen egy tökéletes nyaralás, így nem is véletlenül töltötték mézesheteiket a Seychelles-szigeteken. A pár 2011-ben utazott el erre a festői szépségű helyre, ahol kristálytiszta a víz és hófehér a homok. Sőt, 2016-ban hivatalosan is kimondták, hogy itt a világon a legtisztább a levegő.

Nem kevés A-listás celeb és dollármilliomos tölti errefelé az idejét, természetesen sokkal jobban elszeparálva, mint azok, akik épp hogy megengedhetnek maguknak egy ilyen nyaralást. Nem kérdés, hogy a hercegi pár is a legjobb ellátást kapta, és az biztos, hogy zajban és tömegben sem volt részük: a privát nyaralóhelyeken ugyanis nem egy helyre ki van írva, hogy zajongással senki se zavarjon másokat.

Maldív-szigetek

Katalin és Vilmos másik kedvenc helye az Indiai-óceán egyik gyöngyszeme, a Maldív-szigetek. A hercegi pár legutóbb egy vadiúj, természetesen ötcsillagos luxus üdülőhelyen szállt meg az egyik mesés szigeten, ahol nemcsak távol lehettek a világ zajától, de a strandolás és pihenés mellett élvezhették a hely wellnessrészlegének fantasztikus szoltáltatásait.

A bungallók sem akármilyenek: lehet olyat választani, ami az óceánban található, és csak jetski segítségével megközelíthető, de olyanok is vannak, amik közvetlenül a tengerparton fekszenek, a másik oldalukon pedig már a dzsungel van. Wow!

Katalinék kedvenc szálláshelye a Maldív-szigeteken

Kíváncsi vagy, melyik a hercegi pár abszolút kedvenc szigete? A joy.hu cikkében elolvashatod!