Napi horoszkóp február 20.: az Oroszlánok új dologban próbálhatják ki magukat, a Mérlegeknek komoly feladattal kell megküzdeniük

Borítókép: Napi horoszkóp február 20.: az Oroszlánok új dologban próbálhatják ki magukat, a Mérlegeknek komoly feladattal kell megküzdeniük Forrás: gettyimages
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP február 20.

KOS (március 21-április 20)

Fél lábbal valahogy a hétvégében ragadtál, úgy érzed, egyszerűen akárhogy próbálsz, nem tudsz koncentrálni. Mivel azonban határidőre kell végezned a teendőiddel, igyekezz lemenni alfába, rázd meg magad és erőltesd a munkakedvet, hisz így soha nem fogsz egyről a kettőre jutni! Ez ma egy ilyen nap, de ne aggódj egyszer majd lesz holnap is, új kezdéssel, új reményekkel, csak ezt a napot igyekezz átvészelni nagyobb buktatók nélkül! Ha mindennek sikerült pontot tenned a végére, kapcsolj ki, tereld el a figyelmed és pihenj, amennyit csak lehet!

BIKA (április 21-május 21)

Akad egy személy a környezetedben, akinek minden áron segíteni szeretnél, úgy érzed ugyanis, hogy nélküled soha nem jut majd át az akadálypályán. Minden igyekezeted ellenére az illető azonban a legkevésbé sem igényli a segítő jobbot, ám Te teljesen meg vagy győződve róla, hogy nélküled biztosan nem fog boldogulni, ezért próbálsz folyton az ötleteiddel nyomulni. Mielőtt az őrület határára kergetnéd az illetőt, jobban teszed, ha lejjebb tekered magad és visszavonulót fújsz, mert így előbb-utóbb konfliktushelyzetet teremtesz majd! Biztosítsd róla, hogy ott ülsz a kispadon és bármikor készen állsz arra, hogy pályára lépj érte! Mindössze ennyit tehetsz most, hidd el, ez bőven elég ebben a pillanatban!

IKREK (május 22-június 21)

A hét első napján rád szakadó tennivalók közül azt sem tudod, melyikkel kezdj, mi a legégetőbb megoldandó feladat, illetve hogyan oszd be okosan az időd, emiatt kicsit kezdesz kétségbeesni. Mivel minden kitűzött feladattal időben kell végezned, akkor teszed a legjobban, ha okos taktika alapján felállítasz valamiféle sorrendet, amelynek alapján végighaladhatsz az úton. Nem kell megfutamodnod az eléd gördülő akadályoktól, csak egy kis önbizalomra lesz szükséged, hisz a benned lévő tudás már elegendő a teljesítéshez! Ez most nem a teljesíthetetlen kategória, csupán egy kis ész és furfang kell hozzá! Hidd el, minél hamarabb veselkedsz neki a feladatoknak, annál hamarabb fogsz tudni másra is koncentrálni!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki minden igyekezetével azon dolgozik, hogy a saját szája íze szerint formálja a véleményed, már-már elvárva tőled, hogy mintegy fegyverhordozóként mellette állj, egyúttal asszisztálj a nem épp tisztességesnek mondható céljaihoz. Mivel azonban neked megvan a saját álláspontod, az értékrendedbe pedig egyáltalán nem fér bele az általa képviselt hozzáállás, épp ezért határozottan állj ki magadért és világosan hozd az illető tudtára, hogy nem kívánsz a zenekarban másodhegedűsként muzsikálni, kívülről fújod a kottát, pontosan tudod az akkordokat és nincs szükséged arra, hogy mások ízlése szerint játsszd a darabot. Nehogy már a nyúl vigye a puskát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy új dolgokban próbáld ki magad, olyan lehetőség adódik ugyanis, amelynek segítségével nem kell többé feketén-fehéren látnod a Világot, kicsit kimozdulhatsz a szürke hétköznapokból és új élményeket szerezhetsz. Amennyiben biztonságosnak ítéled meg a kalandot, nem kell hezitálnod, ragadd meg az alkalmat, ne foglalkozz azzal, ki és mit gondol, hisz ez most csakis rólad szól! Természetesen lesznek olyan személyek, akik azonnal óvva intenek az egésztől, nem akarják ugyanis, hogy nagyot ess, ha nem sikerül, igyekezz azonban megértetni velük, hogy ez a Te életed, neked kell rizikót vállalnod minden egyes pillanatban. Egyszer élsz, vágj bele nyugodtan!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hiába dolgozol valamiért, egyszerűen nem jönnek úgy az eredmények, ahogy azt elvárod, emiatt kissé elkeseredetten gondolkodsz azon, hogy visszafordulsz, amíg nem késő. Azt azonban mindenképp érdemes tudnod, hogy attól, mert jelenleg nem úgy alakul a dolog, ahogy azt várod, még egyáltalán nem biztos, hogy nem érik meg a gyümölcs, amit majd büszkén arathatsz le a későbbiekben. Érthető, hogy eredményt szeretnél mihamarabb produkálni, de azt is el kell fogadnod, hogy vannak dolgok, amelyeket halandó emberként nem tudsz befolyásolni, épp ezért kell most türelmesnek lenned. Legyen benned kitartás, hisz anélkül senki nem jutott még a hegy csúcsára! Gondolj bele, ha most feladod, lehet, hogy örökre bánni fogod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Rögtön a hét első napján valaki hatalmas felelősséggel járó feladattal bíz meg, emiatt először nem ugrasz ki a bőrödből örömödben. Mielőtt azonban bosszússágod rányomná az egész napodra a bélyegét, gondolj bele, vajon miért kaptál ekkora terhet a nyakadba. Nyilvánvalóan ha zöldfülű lennél, csakis olyasmit kellene teljesítened, amire bárki képes lenne, neked azonban olyasmivel kell megküzdened, amely nem csak testhez álló számodra, de nagy valószínűséggel elegendő tudást, kreativitást és feltétlen bizalmat jelent a másik fél részéről. Tekints tehát úgy a helyzetre, hogy amennyiben ezt az akadályt megugrod, nem csak az egod emelkedik az égig, de akár nagyobb volumenű projekteket is képes leszel hibátlanul végigvinni. Na ugye, hogy nincs is annyi viharfelhő a fejed felett, mint amennyit először láttál?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Csapatban kell teljesítenetek egy feladatot, amelyhez egyszerűen nagyon kevés vagy egyedül. Mivel ezt képes vagy belátni, ha úgy hozza a helyzet, kiváló csapatjátékosként tudsz működni, pontosan úgy együttdolgozva a társakkal, hogy a saját pozíciódban azt és úgy csináld, amit elvárnak tőled. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy megbomlott a csapategység, arra kell ugyanis rájönnöd, hogy nem mindenki gondolkodik hasonlóan. Mivel muszáj határidőre teljesíteni a küldetést, a megfelelő logikával ébreszd rá a többieket arra, hogy befektetett energia nélkül nem fogtok tudni felmutatható eredményt produkálni. Légy határozott!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét első napján olyasfajta szituáció adódik, amelyben neked mintegy életmentő szereped van, hisz mindenki arra számít körülötted, hogy az egész helyzetet a benne fuldoklókkal együtt mented meg, minden kockázatot vállalva annak érdekében, hogy minél kevesebb legyen a bukás esélye. Emiatt a többiek rendkívül hálásak neked, de ha nekik nem is, magadnak azért azt be kell vallanod, hogy vakmerően mentél az ösztöneid után, nem feltétlenül a tudatosság és a logika vezérelt. Utólag azonban már semmi nem fontos, csak az, hogy a bajt elkerültétek, a helyzet megoldódott, de az sem utolsó szempont, hogy a népszerűségi indexed szintekkel feljebb ugrott. Minden siker ellenére azonban ennyi izgalom pont elég volt a mai napra, épp ezért igyekezz a nap hátralévő részében kerülni a hasonló szituációkat!

BAK (december 22-január 20)

Hosszabb ideje küzdesz egy olyasfajta dologgal, amelynek már régen pontot kellett volna tenned a végére, egészen idáig azonban mindig közbejött valami, ami elterelte a figyelmed. Épp ezért most jött el az ideje annak, hogy minden mást háttérbe szorítva csakis erre az egyetlen ügyre koncentrálj annak érdekében, hogy ne legyenek a jövőben emiatt álmatlan éjszakáid. Szedd össze a gondolataid, kezedben a megoldókulcs, semmi más dolgod nincs tehát, mint beleilleszteni a nyitott mondatba és lezárni azt az ügyet, amely már túl régóta húzódik. A mai napon tehát semmi és senki nem lehet olyan fontos, mint Te magad és azok a feladatok, amelyeknek lezárásával új kihívások után nézhetsz. Mindent azonban a maga idejében, ne kapkodj, ne akarj fázisokat átugrani, csak nyugodtan, türelmesen lépkedj a cél felé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A múltban szerzett negatív tapasztalatok és csalódások miatt mintegy önvédelmi célzattal óvatosabban engeded közel magadhoz az embereket, attól félsz ugyanis, hogy bárkinek bizalmat szavazol, szinte biztosan vissza is fog élni vele. A magad köré felhúzott falak miatt azonban előbb, vagy utóbb elég magányosnak fogod majd érezni magad, amely megakadályoz abban, hogy maradéktalanul boldog lehess. Nem kell mindenkit a bizalom körébe engedned, azt azonban be kell látnod, hogy neked is sokkal könnyebb, ha vannak bajtársaid és nem egyedül vívod a csatákat, hanem vannak, akikre egész nyugodtan támaszkodhatsz! Ne titkold az érzelmeid, ha bánatod van, sírj, ha kedved van, nevess, vállald fel nyugodtan önmagad a hibáiddal együtt és oszd meg a bizalmasaiddal azt, ami benned van!

HALAK (február 20-március 20)

Mint egy matekzseni, mindent nagyon precízen kiszámoltál, igyekeztél minden lehetséges hézagot kiküszöbölni, ennek ellenére azonban mégis porszem kerül a gépezetbe, ennek köszönhetően muszáj vagy megállni, hogy korrigáld a hibát. Emiatt rendkívül bosszús vagy, úgy gondolod ugyanis, hogy nincsen vesztegetnivaló időd, egyszerűen mennie kell mindennek, mint a karikacsapás, nem akadhatnak meg a fogaskerekek, hisz annak beláthatatlan következményei lehetnek. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, talán azért történik mindez körülötted, mert túl görcsösen hajtod a sikert, kizárólag az eredményt látva magad előtt. Ne feledd, a célhoz vezető út nem olyan egyszerű, neked pedig mindig a pillanatnyi feladatra érdemes épp koncentrálnod. Kis lépésekkel, biztonsági játékkal sokkal messzebbre juthatsz, mintha fejjel rohannál a falnak!