Wow! A Dirty Dancingből ismert hotel létezik! - És igen, akár lehet ott az esküvőd!

Borítókép: Wow! A Dirty Dancingből ismert hotel létezik! - És igen, akár lehet ott az esküvőd! Forrás: housebeautiful.com
Ebben a szállodában forgatták a Piszkos Táncot: naná, hogy szívesen megnéznénk!

Lássatok csodát, mindenki kedvenc táncos filmjét a Dirty Dancinget, nagyon is létező helyen forgatták; mi több: a hotel, ahol Baby beleszeret a sármos Johnny Castleba, a mai napig bőszen fogadja vendégeit.

Forrás: imdb.com

A hotelt hiába keresnéd a New York állambeli Catskill-hegységben, mint azt a filmben a szereplők említették, ugyanis valójában egészen másutt forgatták a jeleneteket: a Virginia állambeli Pembrokeban. Természetesen a hotel valódi neve sem Kellerman's Mountain House, hanem Mountain Lake Lodge.

Forrás: vestron pictures

A tulajdonosok igyekeznek megőrizni a hotel "retró" hangulatát, hogy az odalátogatók valóban az 1960-as években érezhessék magukat, de azért persze gyönyörűen karbantartják a helyet, és minden modernkori csodával fel is vértezik.

Emlékszel még ezekere a helyszínekre?

De ami a lényeg, hogy a hely egész évben szervez Dirty Dancing tematikájú programokat:

a csoportos és magán táncórákon kívül van még zsákban futás, görögdinnye dobás, sakk, és csillag vadászat is, pont mint a filmben!

Forrás: imdb.com

Semmi sem lehetetlen: akár az esküvőtöket is tarthatjátok a híres helyszínen!

Nézegess a hotelről és a csodás környezetéről!

Ha igazi rajongó vagy, és amúgyis épp arrafelé vinne az utad, akkor a tripadvisoron le is foglalhatod a szobát! Nyári időszakban egy hétre, 2 főre, valamivel kevesebb mint félmillió forintért körülölelhet benneteket a hely különös atmoszférája, és talán még egy-egy forró táncóra is beleférhet a programba!