Keserédes szöveggel árulja menyasszonyi ruháját ez az összetört szívű feleség: „Kitűnő állapotban van, nem úgy, mint a házasságom”

Borítókép: Keserédes szöveggel árulja menyasszonyi ruháját ez az összetört szívű feleség: „Kitűnő állapotban van, nem úgy, mint a házasságom” Forrás: Getty Images (a kép illusztráció)
Legalább tud magán röhögni szegény!

A Facebookon, egy nyílt adok-veszek csoportban kínálta eladásra menyasszonyi ruháját az Ausztráliában élő Lauryn Lawrence, ezzel a meglehetősen szarkasztikus szöveggel:

„Menyasszonyi ruha eladó – csak egyszer volt viselve, akkor is tévedésből

Lécci segítsetek eltávolítani ezt a gyönyörű Maggie Sottero ruhát az életemből. Káprázatosan áll, eléggé ahhoz, hogy elterelje az ember figyelmét a tényről, miszerint egy megrögzött hazudozóval készül összeházasodni.

6-8-as méretet viselő hölgyeknek ajánlom (az ausztrál mértékrend szerint – ez Európában igen kicsi, 32-34-es méret), az én termetemhez (164 cm) lett igazítva. A ruha kitűnő állapotban van, ellentétben a házasságommal.

Hitelességi bizonyítvány is tartozik hozzá (nem így az esküvői fogadalmakhoz). Balszerencsét nem hoz, azt már vegytisztítás útján eltávolítottuk. Azért mondhatom ezt teljes bizonyossággal, mert amikor a szétköltözés után vegytisztíttattam, boldogabb, magabiztosabb lettem és felfedeztem, milyen érzés, amikor valakit őszintén szeretnek és jól bánnak vele egy kapcsolatban.

Eredetileg 3100 dollárba (több, mint 600 ezer forint, azta!) került, de most csak 350-et (77 ezer forint) kérek érte, hogy szexi fehérneműt vásárolhassak belőle.

Épp nem készülsz férjhez menni? Semmi baj! Ez a ruha több más alkaloma is felvehető:

– remekül passzol mosogatáshoz, a vonat után szaladgáláshoz és ahhoz a pillanathoz, amikor az önkormányzatnál állsz sorba, hogy megváltoztasd a neved, mert ha csak ránézel a felvett nevedre, elfog az émelygés és jobban gyötör a megbánás, mint az után a részeg egyéjszakás kaland után 2007-ben...

– vedd fel és fuss random férfiak után az utcán és kiabáld, hogy „SZERETLEK! GYERE VISSZA!”

– vedd fel, amikor kocsmába mész és az emberek megpróbálnak megünnepelni és meghívnak mindenféle italokra. Vagy, ami még jobb: vedd fel, menj el a kocsmába, tettess sírást és figyeld meg, hogy sorjáznak majd az ingyenpiák pasiktól, akik mindent megtesznek azért, hogy megvigasztalhassanak. Meglátod, egy este alatt megtérül a ruha ára – italokban!

.............

Mindannyian követünk el hibákat, nem igaz? Velem például megesett, hogy házilag próbáltam brazil gyantát alkalmazni magamon és mindenem összeragadt. Az is előfordult, hogy kirohantam a házból, kezemben egy felrobbanófélben levő kólásüveggel, és közben megfeledkeztem arról, hogy meztelen vagyok. Elkövettem azt a hibát is, hogy rossz férfihoz mentem hozzá.”

Miután szanaszét osztották a közösségi oldalkon a fenti szöveget, Lauryn a sikeren felbuzdulva crowfunding-oldalon kezdett pénzgyűjtésbe, hogy megfinanszírozza a válását, és a befolyt pénzből be is adta a válókeresetet. De a ruha ügyében meggondolta magát: úgy döntött, mégsem eladja, hanem elárverezi és a bevételt egy nők számára létesült átmeneti otthonnak adományozza.