Különleges bakancslista az utazás szerelmeseinek, ami nem úti célokat ajánl, hanem új megközelítést

Borítókép: Különleges bakancslista az utazás szerelmeseinek, ami nem úti célokat ajánl, hanem új megközelítést Forrás: getty images
Nem mondjuk meg, hova érdemes ellátogatnod, azt úgyis te tudod a legjobban. Inkább ahhoz adunk tippeket, hogy miként érezd magad még jobban.

Ha neked is a legnagyobb szenvedélyeid egyike az utazás, akkor szinte biztos, hogy minden évben már kész terv van a fejedben arról, hogy hova akarsz eljutni. Persze nem muszáj mindig hatalmas utazásokban gondolkozni, el lehet aprózni is őket, vagy ha nincs lehetőségünk messzire menni, akkor akár felfedezhetjük a közvetlen környezetünket is, kicsit másképp, mint a mindennapokban.

Az utazás elsősorban az élményszerzésről, az ismeretlen felfedezéséről szól – és bizonyos szempontból mindig kicsit önismereti út is egyben. Minél jobban ismered önmagad, annál jobban tudod azt is, hogy milyen jellegű kikapcsolódásra vágysz, kivel szereted leginkább eltölteni a szabadidődet, kivel esik jól osztozni az élményeken. Most néhány olyan "fogadalom" került az utazós bakancslistánkra, amit neked is jó szívvel ajánlunk, és ami nem kalauzol ezúttal konkrét tájakra, inkább azt mondja meg, miként tedd jobbá, különlegesebbé az útjaidat. Velünk tartasz?