8 elképesztő filmes tény, ami hazugságnak tűnik, pedig tényleg igaz

Borítókép: 8 elképesztő filmes tény, ami hazugságnak tűnik, pedig tényleg igaz
Már az elsőn teljesen le fogsz döbbenni!

Te is szívesen hallgatod a hírességek sztorijait egy-egy filmforgatás emlékeiről, és arra is nagyon kíváncsi vagy, mi történik valójában a színfalak mögött? Akkor valószínűleg már te is meglested a videót arról, milyen elképesztő módszerekkel keltik életre a Trónok harca sárkányait, és az sem titok előtted, milyen érdekességek derültek ki a Pixar-filmekről.

Most pedig különleges infókra bukkantunk egy-egy kedvenc filmünkkel kapcsolatban! Olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze, amiket első hallásra nehéz elhinni, pedig tényleg igazak.

Olvasd végig, és írd meg nekünk kommentben, min lepődtél meg a legjobban!

1. A Babe című filmben 48 különböző kismalacot használtak a forgatások során, amelyek eljátszották a négylábú kedvencet. NEGYVENNYOLCAT!

2. A Star Wars egyik fontos szereplője R2-D2, aki egyáltalán nem tud emberi nyelven beszélni. A készítőknek viszont eredetileg nem ez volt a tervük, hanem az, hogy C-3PO-hoz hasonlóan ő is tudjon kommunikálni.

3. Aladdint mindenki ismeri, azonban azt csak kevesen tudják róla, hogy a külsejét egy valódi hírességről mintázták. Méghozzá az akkoriban különösen népszerű Tom Cruise-ról!

És a legjobbakat a végére tartogattuk: olvass a galériában a többi megdöbbentő tényről is!