Így hasznosítsd újra a kiolvasott magazinjaidat! - 13 ökotipp

Borítókép: Így hasznosítsd újra a kiolvasott magazinjaidat! - 13 ökotipp Forrás: pinterest
Ne dobd ki a régi magazinokat, használd fel őket igazán hasznosan!

Nálatok is kidőlnek már a régi magazinok a szekrényből? De valahogy sosincs szívetek megválni a gondosan összegyűjtögetett példányaitoktól, melyek között sok kincs is megbújik? Nos, azért egy kis szelektálással érdemes felfrissíteni az "állományt", és tényleg csak azokat megtartani, amiket még biztosan átlapozunk, vagy valamiért hasznunkra válhatnak.

Én a napokban tartottam egy átválogatós estét, melyen a magazin kupacokat 3 fontos csoportba soroltam:

1. A kupac, amit még biztosan meg szeretnék tartani, mert tudom, hogy jó cikkek vannak benne, vagy amihez érzelmileg kötődöm valamiért.

2. Azok, amiket már senki nem vesz a kezébe a háztartásunkban, de lehet, hogy más még örömét leli bennük: ezek mentek a társasház szeméttárolója mellé egy nagy szatyorba, gondosan átkötve.

3. Olyan magazinok, amikről tudom, hogy a nők többsége szívesen belelapoz, amíg vár a sorára az orvosi rendelőben. Ezekből is lett egy tucat, és elvittem a nőgyógyászom rendelőjébe, hadd olvasgassanak mások is.

Persze barátnők között is mehet a cserebere, esetleg fodrászatnak, kozmetikának, vagy akár egy könyvtárnak is oda lehet ajándékozni a porosodó példányokat.

De ha mégis szeretnénk valamit kezdeni a fölösleges kupac egy részével, a következő kreatív, "csináld magad" ötleteket ajánjuk!

(Képek: pinterest)