Senkinek sem tűnt fel? Beyoncé már korábban is megmutatta terhespocakját!

Borítókép: Senkinek sem tűnt fel? Beyoncé már korábban is megmutatta terhespocakját!
Február első napja óta mindenki Beyoncé ikreiről beszél, és a legtöbb sztárterhességgel ellentétben ez a hír tényleg meglepte a világot.

Eddig Selena Gomez tartotta a rekordot az Instagramon: övé volt a valaha legtöbb lájkot kapott fotó, ám a popkirálynő ikerterhességének bejelentése felrobbantotta az internetet.

Természetesen a tengerentúlon rögtön a fejükhöz kaptak a rajongók: hogy nem tűnt fel senkinek hónapok óta, hogy kisbabákat hord a szíve alatt Jay Z dögös felesége? Ott volt például november elején Hillary Clinton clevelandi gyűlésén, ahol koncertet is adott az énekesnő. Az eseményen egy nem épp testet követő nadrágkosztümöt viselt, ami akkor nem tűnt fel senkinek, utólag azonban már persze mindenki látni véli a szettben a világsztár terhespocakját.

Ám Beyoncé órákkal a nagy bejelentés előtt valójában már megmutatta pocakját: ebben a promóvideóban, a 24. másodperctől bizony jól látszik a művésznő méretes hasa. Ugye ti is látjátok?

Mindenesetre a világsztár profi módon csinálta végig a terhessége első hónapjait, a bejelentése is tökéletes volt - nem csalódtunk benned, Beyoncé!

Ez a cikk eredetileg a joy.hu oldalon jelent meg.