Napi horoszkóp február 2.: a Skorpiók új kihívásra vágynak, a Halak bátorságukat bizonyíthatják a környezetük előtt

Borítókép: Napi horoszkóp február 2.: a Skorpiók új kihívásra vágynak, a Halak bátorságukat bizonyíthatják a környezetük előtt
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

Napi Horoszkóp február 2.

KOS (március 21-április 20

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt egyfajta kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén felvállalod a véleményed, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higyj magadban és az álmaidban!

BIKA (április 21-május 21)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

IKREK (május 22-június 21)

Bizonytalanul, óvatosan lépkedsz előre az úton, folyamatosan attól tartva, mikor esel hasra. Így azonban elfelejted élvezni a téged ért impulzusokból adódó élményeket és mire felocsúdsz, már rég hátra hagytad őket. Próbálj meg a folytonos félelem helyett másra koncentrálni és kezd el élvezni az Életed, mert mire elkezdenéd élni, arra leszel figyelmes, hogy megfásultál és elhaladt melletted minden, amiből táplálkozhatsz. Vetkőzd le a görcsöt, lazíts és felszegett fejjel menetelj a célod felé! Meglátod, sokkal jobb lesz!

RÁK (június 22-július 22)

Biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészekben, nehezen veszed tehát rá magad arra, hogy elhagyd, hisz attól félsz, ha túl magasra repülsz, nagyobbat eshetsz és esetleg bele is törhet a szárnyad. Így azonban soha nem fogsz tudni új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk és váratlanul eltalálnak, nagy csalódással fog eltölteni. Higgy magadban, lehet, hogy az első két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad, igazíts a koronádon és indulás tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy hozzád közel álló személy kezd beleveszni a problémájába annak ellenére, hogy nem élete legbonyolultabb kihívásával küzd. Próbálj segíteni rajta, mert lehet hogy csak egy minimális lendület kell neki ahhoz, hogy megtudja oldani azt a nyitott mondatot, amerre jelen pillanatban még nem tudja megoldókulcsot. Segítségedért nagyon hálás lesz, mert Te leszel az az egyedüli személy, aki jelen helyzetben mellette áll. Mindenkinek szüksége van egy olyan emberre az életében, akire mindig, minden körülmények között bátran számíthat. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz Te ezen személyek közé tartozol!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre történik valami körülötted, alig várod, hogy újabb és újabb kalandokba vághass. Ne siettesd azonban kész akarva a dolgokat, mert ezzel tudtodon és akaratodon kívül veszélyhelyzetbe sodorhatod magad. Bármennyire is vagy kalandvágyó, a testi épséged mindennél fontosabb, épp ezért tehát kétszer gondold végig, mielőtt egyszer valamibe belevágsz. Csak és kizárólag akkor kezdj neki, ha meggyőződtél róla hogy kellőképp biztonságos. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy a bársony fotelben ülve, sálat kötögetve kell megöregedned, egész nyugodtan vállalkozhatsz olyasféle dolgokra, amik a komfortzónádon kívül esnek. Tanulj, tapasztalj és ésszerűen járd a saját utad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta döntés előtt állsz, amelyet ugyan régen meg kellett volna már hoznod, ám egészen idáig megpróbáltad a fejed a homokba dugva elodázni és figyelmen kívül hagyni pontosan azért, hogy ne kelljen szembenézned vele. Mivel azonban Te is tudod, hogy a végsőkig nem húzhatod, így még azelőtt érdemes a sarkadra állnod és egyszer, s mindenkorra kimondani, amit ki kell, amíg nem kell a negatív következményekkel számolnod! Igyekezz tehát a sarkadra állni és egy rövid időre megkeményíteni a szíved ahhoz, hogy az eszed felül tudja írni az érzelmeidet. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel utána és sokkal nyugodtabb lelkiismerettel élheted tovább az életed! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Mérlegeld, mik azok a dolgok, amiket magaddal viszel és melyek azok a hátráltató tényezők, amelyekre nem lesz a jövőben szükséged! Bár nem mindenki fog örülni a váltásnak, hisz a szeretteid féltenek a változástól, a testi és lelki sérülékenységtől, igyekezz értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, ha elhasalsz, az is a Te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki?! Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra figyelj azért, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket! Ha pontot tettél az ügy végére, add át magad a lazításnak, hisz időnként neked is jár az, hogy a kanapén hátradőlve, feltett lábbal kortyolgathasd az italod!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál két nappal a hétvége előtt. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét hangulatodra és közérzetedre, elég feszültté válsz, ami a környezetednek is feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembe jövőn kitöltöd a benned lévő feszültséget, jobb nem lesz a helyzet, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints úgy a problémára, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj! Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon. Igyekezz mihamarabb letudni a problémát, így felszabadultan, lelkiismeret furdalás nélkül indulhatsz majd neki a hétvégének! Hidd el, minden csak hozzáállás kérdése!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú idő után a mai napon végre megérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, elhozza az általad várt eredményt. Most azonban hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlt rajta, mégis nagyon sokat jelent számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de mégse hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességed! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem is foglalkoznál vele, hisz megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, Te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed, időt áldozol rá és mihamarabb abszolválod. Ha a végtelenségig nyújtod a dolgot, annál később szabadulsz, ám az a bizonyos bogár folyamatosan ott ül addig is a füledben, hogy nem odázhatod el. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha befejezed és lezárhatod az ügyet, mert így csak egyfolytában frusztrál a dolog, ennek pedig semmi értelme! Nyugtasd meg a lelkiismereted, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd rátermettséged és bátorságod, hisz olyan szituáció adódik, ahol rajtad a Világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen minden szempár rád szegeződik, nem ijedsz meg a szerepléstől és attól, hogy ezúttal mindenki számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangod. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, hisz sokaknak példát mutathatsz és nyilvánvalóan nem mindegy, hogy mit látnak és hallanak az emberek a Te neveddel fémjelezve.