Napi horoszkóp január 28.: a Kosok igaz barátaikra számíthatnak, a Nyilasok elhagyják a komfortzónájukat

Borítókép: Napi horoszkóp január 28.: a Kosok igaz barátaikra számíthatnak, a Nyilasok elhagyják a komfortzónájukat Forrás: europress
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok állásából ismét fontos dolgokat tudhatsz meg!

Napi horoszkóp január 28.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap a szerencsenapod, olyan lehetőséget kínálnak ugyanis, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hisz ha hezitálsz, lehet, hogy elúszik közben a hajó. Ezzel a lehetőséggel most olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyek segítségével végül elérheted a korábban kitűzött céljaid és végre a többiek is elismernek egyenjogú partnerükként. Elsősorban azonban arra törekedj, hogy minél több pozitív élményt szerezz, hogy minél több tapasztalattal gazdagodhass és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

IKREK (május 22-június 21)

Mindig igyekszel a saját utad járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeid. Igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikált hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a Te életed, így tehát Te vagy az egyetlen kompetens személy, aki ezügyben dönthet a saját sorsáról. Mindemellett be kell tudnod azt is látni, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra és tanácsra. Jól válaszd meg azonban, kiktől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak hamis útra terel. Okos vagy, használd a női megérzéseid!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan szituáció adódik a mai napon, amikor valakit mindenáron meg kell győznöd az igazadról ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni abban a folyamatban, amelyben együtt dolgoztok. A megoldás ugyanis bármennyire is kézenfekvő, az illető mégsem akarja sehogy se megérteni, melyik a helyes útirány. Épp ezért ez most egy próbatétel számodra is, igyekezz tehát türelmesen, az általad logikusnak vélt érvekkel meggyőzni arról, hogy miért gondolod azt, amit és miért lesz a nektek jó, ha ezúttal hallgat rád. Ne add fel, mert ez most mindenképp szükséges lesz ahhoz, hogy végül elérjétek azt, amiért dolgoztok! Lehet, hogy kicsit tovább tart majd, de a kihívások teszik izgalmassá az Életet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben Te az első perctől fogva nem hittél, ahogy egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, minden apró részletében merülj el és csak azután mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy nem fogtok jól kijönni a helyzetből. Ha látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy pozitív végkimenetele legyen, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egyetlen lehetőséget annak, hogy nyertesként gyertek ki belőle. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani, bár még lenne mit javítani rajta. Emiatt kissé bosszús vagy, hisz egyáltalán nem így szeretted volna befejezni az egészet, ám most már úgysem tudsz mit tenni ellene, kénytelen vagy beletörődni a végkimenetelbe. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz Te, magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy Te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd, vagy hogy bármiféle akarat lenne mögötte. Ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos helyzetben, ami elsőre mindenkit –többek között téged is- megijeszt, szíved szerint ugyanúgy hátrálnál és mentenéd a bőröd, ahogy a többiek. Mivel azonban hirtelen mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a játék, ahol felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban és légy határozott!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, hogy elmondja, mit és hogyan csinálj, mert szerinte az lesz a legrövidebb és célratörőbb. Te azonban pontosan tudod, hogy az illető nem hogy nem rendelkezik elegendő tapasztalattal hozzád képest, még rá sem lépett arra a bizonyos útra, ennek ellenére folyamatosan osztja az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, Te ugyanis a saját utad kívánod járni mindenféle külső segítség nélkül és nincs szükséged az effajta kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a Te bajod lesz és nem az övé!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában szabálykövető típus vagy, aki nem szereti a saját hátárait sem átlépni egy-egy cél érdekében, legyen szó bármiről. Noha ezúttal sem kívánsz különösebben renitenskedni, a helyzet most mégis úgy hozza, hogy nem feltétlenül tudsz az általad szabott keretek között maradni. Nyugtasd a lelkiismereted azzal, hogy nemes cél az, amiért most mégis át kell lépned bizonyos határokat, de arra mindenképp ügyelj, hogy erkölcsileg elfogadható keretek között maradj és ne árts másoknak. Ne aggódj, nem minden nap történik ilyesmi, holnaptól majd ismét visszabújhatsz a copfos, rakott szoknyás jó kislány bőrébe!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mivel hétvége van és semmit nem szeretnél a következő hétre halasztani, mindent igyekszel még a mai napon befejezni és nyugodt lelkiismerettel átadni magad a pihenésnek. Ez mind nagyon szép és jó, de ezzel az eszeveszett kapkodással azonban csupán azt éred el, hogy duplán kell dolgoznod, mert nem hogy előre haladnál, inkább amikor egyet előre lépsz, kettőt kell hátra is lépned, mivel a nagy sietségből adódó oda nem figyelés miatt hibát hibára halmozol. Most érdemes végig gondolnod, hogyan lehetsz a leghatékonyabb, épp ezért állítsd fel a megfelelő taktikát, igyekezz megtalálni a számodra megfelelő tempót és úgy haladj logikusan előre, hogy valóban legyen esélyed még ma mindent befejezni!

HALAK (február 20-március 20)

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét lezáródik valami. Nem érdemes emiatt azonban depresszív hangulatba kerülnöd, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, hogy valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, amely rengeteg pozitívumot tartogathat számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!