Hoppá! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Kate Hudson bátyja meg is erősítette, hogy Brad Pitt és húga egy pár?

Borítókép: Hoppá! Kimondhatjuk, hogy ezzel a poszttal Kate Hudson bátyja meg is erősítette, hogy Brad Pitt és húga egy pár?
A bátyus kitálalt.

Egy ideje már pletykálják, hogy Brad Pitt és Kate Hudson egymásra talált. Bár a két sztár még mindig hallgat, egyes lapok már konkrét tényként kezelik szerelmüket, sőt a bennfenteseket is előszeretettel zaklatják kérdéseikkel. No nem Angelinát - neki elég gondja van most, Zahara biológia anyukájának nyilatkozatával -, hanem inkább Kate családját.

A napokban például, Goldie Hawn kapta meg szemtől szembe a kérdést, és mit mondhatnánk... Nem tagadta!

És ezt tetézte Kate Hudson bátyjának, Olivernek a vallomása, ami alátámasztaná a US Magazin állításait, miszerint Brad már beköltözött, vagy ez 2017 egyik legnagyobb hoaxa, vagy egy poénos köntösbe bújtatott beismerő vallomás. Így vagy úgy, de van humora a srácnak.

Igaz, és maga a pokol! Brad olyan rendetlen! Dobozból iszik és nem csukja be maga után az ajtót, ha wc-re megy!! És mindezt, mikor az ÉN házamban!!! Bratyónak hív és ezzel éket vert közém és az igazi testvérem közé, Wyatt már nem is beszél velem... ragaszkodik hozzá, hogy a gyerekeim B nagybácsinak szólítsák.
fakadt ki Oliver.

Ezen kívül még azt is megtudhattuk, hogy Goldie pedig túlontúl odavan lánya új pasijáért: flörtöl vele és szexis neglizsékben mászkál akár délután háromkor is. Azt mondják, minden viccnek a fele igaz, szóval most már tényleg...

Mondjon valaki már valamit!