A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!

A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!
Forrás: pinterest, mydomaine

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha az otthonodnak pozitív a kisugárzása, neked is az lesz!

Igazán fontos lenne, hogy az otthonunk, ahova nap mint nap hazatérünk egy hosszú munkanap után, olyan pozitív energiát, életérzést sugározzon, amely építő hatással van testi-lelki jólétünkre. Ha az otthonod négy fala között úgy érzed, békés, boldog érzet fog el, akkor már nyert ügyed van. De mivel is lehet elérni igazán ezt a hatást? Nos, természetesen olyan lakberendezési tárgyak, kényelmes és praktikus ülő- és fekvőalkalmatosságok megválasztásával, amelyek szinte magukhoz vonzzák a fáradt testünket; valamint olyan kiegészítőkkel, amelyeknek már csak a meglétük is valamilyen pozitív üzenetet közvetít, jó rájuk nézni, esetleg inspirálnak bennünket.

Kép
forrás: pinterest

Ügyesen trükközhetünk a pozitív szavakkal is, amelyeket mintegy elrejthetünk az enteriőrben. Ilyenek a falra akasztott képek, inspiráló falimatricák, vagy más, egyértelműen pozitív hatást kiváltó személyes tárgyak.

Ha szeretsz emlékeket, szuveníreket gyűjtögetni, akkor azokat is feltétlenül használd fel az otthonod csinosításához, hiszen egy-egy pozitív élmény, töredékek, pillanatok formájában mindig be fog villanni a fejedben, ahányszor csak rájuk nézel. Ez is adhat egyfajta pozitív rezgést a lakás valamely szegletének.

Nézd meg a galériát, és less el trükköket arról, hogy mások miként csempésztek be pozitív rezgést, gondolatokat, tárgyakat az otthonukba!

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
A te otthonodnak jók a rezgései? - Így bevonzhatod őket!

(Képek: mydomaine, pinterest)

Neked csak egy gyümölcs, másoknak az élet! – Edd vagy ne edd az avokádót?

Ha boltba mész, az alapanyaglistád mellett valószínűleg az árra, és a márkára is odafigyelsz. De valószínűleg csak arra figyelsz, ami számodra fontos. Most arra kérlek: ne csak a saját érdekeid nézd! Ne csak azt nézd, hogy neked mi a jó, még akkor sem, ha a kedvenc kekszedről, a guacamoléról vagy egy desszertről kell is majd lemondanod emiatt. Legújabb sorozatunkban azokat az ételeket, és alapanyagokat veszem górcső alá, amelyről érdemes többet is megtudni annál, mint hogy finomak és egészségesek!

Hagytam a babámat sírni – ez történt tíz évvel később

Egy anyuka elmeséli, mi történt, amikor a férjével vettek egy mély levegőt és megpróbálták háromhónapos fiukat egy több évtizedes módszerrel rendszeres alvásra szoktatni. És az is kiderül, hogy miért döntöttek így.

Emberkísérlet: Anyukám ízlése szerint öltöztem öt napig, ez lett az eredménye

Elég tanulságos kísérletnek vetette alá magát a joy.hu munkatársa.

Napi horoszkóp március 16.: a Mérlegek vállalják a békéltető szerepét, a Vízöntők pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok állása ismét izgalmas üzeneteket rejt!

Kvíz: Melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

Ínyenc kvíz a kosztümös szappanopera rajongóinak. Nincs is jobb, mint egy kis nosztalgiázás! :)

Láthatás: egy film, amely bárcsak ne szólna többről, mint a gyerekelhelyezés körüli hercehurcáról

Minden nap elmegyünk olyan családi drámák mellett, mint amit most az arcunkba tol Xavier Legrand elsőfilmes rendező.

„A csillagokat nézd, ne a lábfejedet” – 12 ütős Stephen Hawking-idézet

Kozmológiai kutatásai és humora tették a Föld egyik legismertebb tudományos figurájává.

Egy férfi kiszáll szabálytalanul parkoló terepjárójából, odamegy egy hajléktalanhoz és felrúgja a kalapját

Megpróbáltam felvállalni a konfrontációt ezzel a pernahajderrel, de nem jöttem ki túl jól belőle. Nektek mi a véleményetek? :)

8 dolog, amit egy bormániás SOSEM tesz

Ha ismersz bormániást, vagy épp te magad vagy az, akkor biztosan nem ismeretlenek a borhoz kapcsolódó bevett szokások. Ezek a szokások, bár sokak szemében háklisnak tűnhetnek, nem azok, ugyanis tényleg sokat javítanak az ital élvezeti értékén. Mikor legközelebb borozol, igyekezz te is betartani a bormániások 8 szokását.

11 tényleg hasznos tanács, ha segítség nélkül akarsz fogyni

November óta nem eszem fehérlisztből készült termékeket, elhagytam a nasikat és a cukros üdítőket. 45 napja pedig napi 1200 kalóriát (és maximum 160 gramm szénhidrátot) eszem. Esténként legalább 4 kilométert gyalogolok. Könnyű? Nem. Vannak buktatók? Igen. Ezek a tanácsok azonban nekem sokat segítettek abban, hogy minden elkövetkezendő 24 óra könnyebb legyen.

(Rém)történeti áttekintés: 5 dolog, amivel a nők sanyargatták és sanyargatják magukat a szépség érdekében

Hogy mit meg nem teszünk a szépségért? Behódolunk az aktuális trendeknek, ha jól állnak, ha nem, ha kényelmesek, ha nem. Fogyókúrázunk, edzünk, plasztikaisebészhez, körmöshöz, kozmetikushoz járunk. Tetőtől talpig gyantáztatunk, sanyargatjuk magunkat kívülről-belülről, de mindezt miért és kinek? Magunknak, a nagy Ő-nek, nőtársainknak? Bárhogy is legyen, nem ma kezdtük!

Igaz történet: hároméves koráig a gyerekem túszának éreztem magam

De aztán megszületett a második, és minden megváltozott. Egy amerikai édesanya, Lindsay meséli.

Kövess minket

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft