Napi horoszkóp január 20.: az Oroszlánokat sokan támogatják a céljaik elérésében, a Nyilasok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére

Borítókép: Napi horoszkóp január 20.: az Oroszlánokat sokan támogatják a céljaik elérésében, a Nyilasok pontot tehetnek egy régóta húzódó ügy végére Forrás: europress
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is izgalmas információkkal szolgálnak!

Napi horoszkóp január 20.

KOS (március 21-április 20)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű nyitott mondatokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, Te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az Életet, nem kell mindig fejjel lefelé tekinteni a dolgokra! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

IKREK (május 22-június 21)

Ha a megfelelő tempóban haladsz a mai napon, akkor olyan programokra is jut majd időd, amelyeken hosszú ideje nem tudtál részt venni. Rendszerezd a tennivalóid és aszerint végezd a feladataid, így semmiféle hiba nem csúszhat a számításaidba. Arra azonban soha nem tudsz eléggé felkészülni, hogy mikor bíznak meg egy újabb feladattal, ám ez esetben sem érdemes kétségbe esned, maradj higgadt, igyekezz beilleszteni a puzzle-ba és nyugodtan haladj a megkezdett utadon. Ha elég hatékony vagy, délután már szabad emberként élvezheted az Életet egy finom tea, vagy egy pohár bor és a barátaid társaságában!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és Te túl gyenge vagy ahhoz, hogy önmagadért kiállva nemet mondj bármire. Noha roppant módon frusztrál a dolog, mégsem érzed magad elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak, nem pedig mások elvei szerint, őket boldoggá és elégedetté téve hozol meg. Ne feledd: a saját sorsod csak és kizárólag Te, magad tudod kovácsolni, így tehát az is csak a Te kezedben van, hogy rálépsz e a saját utadra, vagy inkább mások árnyékaként kullogsz valahol hátul. Egy próbát megér, hogy kitörj és végre hallják a hangod az emberek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthetsz be senkit, hisz Te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol annyit, amelyet ha elérsz, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám szorít az idő, tudod, hogy lassan ki kell mondanod, hogy fekete, vagy fehér. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden mellette és ellene szóló érvet és jól gondold meg, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj kimondani a döntésed. Merd felvállalni őszintén és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban összedőljön a kártyavárad! Erős vagy és nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, épp ezért nem is kell szégyellned magad!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Maximalista ember lévén képes vagy az utolsó szuszt is kihajtani magadból annak érdekében, hogy elérd a céljaidat és sikeres lehess, a környezetedtől pontosan ugyanezt a hozzáállást elvárva. Mindeközben el kell tudnod fogadni azt is, hogy másoknak nem biztos hogy ugyanazok a célkitűzéseik, mint neked, épp ezért nem éri meg konfliktushelyzetbe kerülni csak azért, hogy rákényszeríts embereket bizonyos dolgokra. Hidd el, sokkal kevesebb energialeadassál jár az, ha a saját utad járod, arra koncentrálva, hogy elérhesd az álmaid és ha ebben társaid is akadnak, azt értékeld, de ne helyezz nyomás alá senkit emiatt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki szinte sportot űz abból, hogy a mások által elvégzett, igen sok áldozattal járó munkának mindig ő arathassa le a gyümölcsét azt gondolva, hogy ilyenformán a siker nagyon könnyen az ölébe hullik. Mindezt pedig mindenféle szemérmesség nélkül teszi úgy, hogy az már mindenki számára feltűnő, amit Te is roppant zavarónak találsz. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, megvan a lehetőséged arra, hogy lerántsd az illetőröl a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy neked mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint a dolog, nem lenne bölcs dolog beleavatkozni valamibe,amihez semmi közöd!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy kis leleményességgel a mai napon lehetőséged adódik arra, hogy még azelőtt lezárhass egy folyamatban lévő ügyet, mielőtt az tovább bonyolódna. Ehhez azonban szükséged lesz minden apró női praktikákra ahhoz, hogy néhány lépésből elérhesd a célod, ám azt csak a végén fogod látni, hogy megérte-e mindent bevetni annak érdekében, hogy Te állhass a dobogó legfelső fokán. A kockázatok ellenére mégis megéri megpróbálni hisz sosem tudhatod, mi mindent hozhatsz ki a helyzetből, épp ezért tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül mondhasd el, rajtad egy percig sem múlt a siker. Amennyiben számodra nem túl kedvezően alakul a vége, az azt jelenti, hogy bizonyos puzzle-darabok hiányoznak még ahhoz, hogy teljes legyen a kép, ez esetben fogadd el, hogy nincs még vége!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mintegy őrangyalként áll a hátad mögött arra figyelve, hogy mikor szorulsz segítségre és mikor állhat ki érted teljes mellszélességgel. Te azonban, ahelyett hogy értékelnéd a dolgot, egy fajta teherként éled meg azt, hogy folyamatosan beleszól mindenbe, olyasmikkel kapcsolatban is, amik csak és kizárólag a Te dolgaid. Mielőtt azonban meggondolatlanul megbántanád, tekints úgy a helyzetre, hogy az illető csupán jót akar neked, nem mint egy ártó szellem legyeskedik körülötted. Nem akar semmi rosszat, csak és kizárólag a Te kényelmedért dolgozik. Különösen szerencsésnek mondhatod magad, hisz nem mindenkinek van egy ilyesfajta őrangyala, aki minden lépését vigyázza!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Pillanatnyi figyelmetlenséged miatt kellemetlen szituációba keveredsz, melyből csak hosszas magyarázkodás útján fogsz tudni kikerülni. Ez elég sok energiádat felemészt és a hangulatodra is rányomja a bélyegét, nincs kedved már semmihez. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amelyek az egyszerűnél egy fokkal bonyolultabbak és bizony minden kreativitásodat be kell vetned ahhoz, hogy gond nélkül meg tudd oldani őket. Ne légy magaddal szemben ennyire kritikus, fogadd el, hogy Te sem vagy tévedhetetlen, időnként lankadhat a figyelmed, de pontosan tudod, hogy a felelősséget is neked kell vállalnod, soha nem is próbálsz kibújni ez alól!

HALAK (február 20-március 20)

Próbálsz elfojtani magadban egy érzést, amely hosszú ideje nem hagy nyugodni, bárhogy is igyekszel egyre mélyebbre és mélyebbre nyomni, egyszerűen időről időre felbugyog benned és nem tudsz mit tenni ellene. Mivel emiatt egyetlen nyugodt perced sincs, érdemes letisztáznod magadban, hogy mi is pontosan az a dolog, amely ennyi álmatlan éjszakát okoz és hogyan tudnád megoldani a helyzetet. Ha elég mélyre ásol és bátran szembe mersz nézni ezzel a bizonyos zavaró ponttal, nagy követ görgethetsz le a szívedről, ami nagyban megkönnyíti majd a jövődet is. Épp ezért légy okos és bátor, meglátod, sokkal jobban tudsz majd aludni!