Napi horoszkóp, január 17.: az Ikrek komoly lehetőség előtt állnak, a Skorpiók végre megmutathatják, hogy egy kis bátorsággal mire képesek

Borítókép: Napi horoszkóp, január 17.: az Ikrek komoly lehetőség előtt állnak, a Skorpiók végre megmutathatják, hogy egy kis bátorsággal mire képesek Forrás: Europress
Horoszkóp a kapucsínó mellé. :)

Napi horoszkóp, január 17.

KOS (március 21-április 20)

Bár nagyon szereted kiszámíthatóan élni az életed, nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezted. Légy azonban optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Bizonyos fázisokat átugorva kívánsz eljutni a célodig, minél inkább sürgetnéd ugyanis, hogy végre elérd azt, amit oly annyira szeretnél. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb taktika, hisz nem véletlenül épül fel egy folyamat úgy, ahogy. Ne akard kijátszani a helyzetet, sokkal hatékonyabb leszel, ha lépésről lépésre haladsz. Lehet, hogy nem haladsz majd villámsebességgel, de mérföldkövekkel nagyobb eredményt tudsz majd felmutatni. Jobban teszed, ha betartod a játékszabályokat!

IKREK (május 22-június 21)

Noha borzasztón fáradt vagy és semmiféle olyan dolgot nem terveztél a mai napra, amely nagyobb energia leadással járna, mégis olyan lehetőség adódik, amely nagy előrelépést jelent és további lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg számodra. Ragadd meg az alkalmat és élj azzal, amit az Élet gördített eléd, mert óriási fejlődési lehetőséget kaptál! Hidd el, rengeteg új élményben lesz részed, olyasmiket tapasztalhatsz meg, amikre másképp soha nem lett volna lehetőséged. Adj hálát a Sorsnak, mert nem minden nap adódik ilyen az ember életében! Te pedig ebben az esetben kivételesen szerencsésnek mondhatod magad, hisz rád mosolygott Fortuna istennő!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amely miatt régóta futod a köröket eredménytelenül. Most azonban eljött a pillanat, amikor van bátorságod ki is mondani, hogy nem tűröd tovább. Amennyiben valóban így érzel és nem csak a pillanatnyi düh beszél belőled, nem kell tovább a helyzetben maradnod, hisz az senkinek nem jó, de legfőképp neked nem. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy az első pillanatban ijesztő lesz. Tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőség, amelyet meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új Élet felé indulhass. Bátorság!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, akit csupán felületesen ismersz, kellemetlen helyzetbe sodor mások előtt egy olyan dologgal kapcsolatban, amihez semmi közöd. Első pillanatban annyira ledöbbensz, hogy nem is tudsz mit kezdeni a szituációval, ám ha összeszeded a gondolataid, a saját érdekedben mihamarabb ki kell állnod magadért. Tisztázd mindenki előtt, hogy kinek mi a szerepe, azt, hogy fogalmad sincs, hogyan kevertek ebbe a helyzetbe. Még azelőtt cselekedj, mielőtt rád omlik és összenyom az egész teher, vedd le magadról és arra helyezd, akinek az egészet köszönheted. Nem árulkodás ez, csupán rávilágítasz a valóságra, mely mások számára is jól látható lesz és egyben a felelősséget is lemossa rólad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod szerinte. Mivel ez téged rendkívüli módon bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mitöbb, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb ha megtartja magának azokat. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki az uralkodásával érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy a hangnem ne legyen bántó, csupán légy határozott és diplomatikus!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minden elkövettél annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet és legjobbat hozz ki egy szituációból, ám nagyon úgy tűnik, hogy rajtad kívül álló okok miatt ez most még sem úgy fog sikerülni, ahogy az elején megálmodtad. Semmi, baj, ne csüggedj, emlékezz a mondásra, mely szerint „a lónak is négy lába van, mégis megbotlik”. Lehet, hogy ez most nem pont úgy alakult, ahogy tervezted, de ez hangsúlyozottan nem rajtad múlt. Vond le a tanulságot és legközelebb használd fel a helyzetből szerzett tapasztalataid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú várakozás után elérkezett a pillanat, amikor mindenkinek megmutathatod, mire vagy képes. Olyan szituáció adódik ugyanis, amelyben kizárólag te tudod a megoldást, rajtad a sor tehát, hogy kivezesd az embereket a sűrű bozótból. Nagyon hálásak lesznek neked talpraesettségedért és magabiztosságodért. Arasd le a babérokat, ünnepeld magad, hisz ez most tényleg az a helyzet, amikor nem kell szerénynek lenned! Ha begyűjtöttél minden elismerést, visszaszállhatsz a földre és ha ismét talajt fogtál, keress új feladatokat, amelyek segítségével fejlesztheted tudásod!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy eldurvult vita hevében valaki akaratlanul a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz viszonylag közel állónak gondoltál, a saját igaza védelmében, mindenféle szándékosság nélkül, csupán a saját érdekei miatt ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ezután kissé nehéznek érzed majd a lábaid, de próbálj arra gondolni, hogy most a helyzet legalább igazolta, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni, inkább hagynod kell, hogy az Élet mutassa meg, ki az aki rossz idő esetén veled táncolna az esőben is, ahelyett, hogy fedezékbe vonul, nehogy vizes legyen!

BAK (december 22-január 20)

Olyan vízválasztóhoz érkezett az életed, amikor hosszú várakozás után kiderül, hogy merre visz tovább az utad. Ha szemfüles és talpraesett vagy, sikerülhet úgy alakítanod a helyzetet, hogy a te elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgok ahelyett, hogy mások által irányítva haladnál. A saját sorsodnak te vagy a kovácsa, azt helyezd előtérbe, hogy számodra mi a legjobb döntés. Az, hogy mások mit gondolnak majd rólad, egyet értenek-e, vagy nem, az nem a te dolgod. Csak magadra koncentrálj és arra, hogy a lehető legjobb döntést hozd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

HALAK (február 20-március 20)

Apró mozdulatok kellenek ahhoz, hogy tökéletesítsd azt a folyamatot, amelynek végén komoly eredményeket tudsz majd felmutatni. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy érdemes volt annyi energiát és időt belefektetned, hisz ez most egy olyan véget fog érni, amely nagy büszkeséggel tölt majd el. A környezeted is elismerően fog veled kezet rázni, ők sem gondolták volna ugyanis, hogy effajta szuper képességeid vannak. Mivel azonban még nem szakítottad át a célvonalat, maradj éber és figyelj minden lépésedre, nehogy egy rossz mozdulat keresztül húzza a számításaid!