Alexis Bledel válaszolt a 2 legégetőbb kérdésre, amely nem hagyja nyugodni a Gilmore Girls-rajongókat

Borítókép: Alexis Bledel válaszolt a 2 legégetőbb kérdésre, amely nem hagyja nyugodni a Gilmore Girls-rajongókat Forrás: Europress
A Gilmore Girls – A Year In The Life, a 2016-ban bemutatott négy új rész ismeretében a rajongók nem hajlandók elképzelni, hogy tényleg ezzel érjen véget a sorozat.

– Ez az abszolút álomszerep – lelkendezett Alexis Bledel áprilisban bemutatandó új tévésorozata, A szolgálólány meséje (Handmaid's Tale) kapcsán rendezett sajtótájékoztatón. A Hulu című tévécsatorna megrendelésére készült új sorozatot Margaret Atwood regénye alapján forgatták Elizabeth Moss (Mad Men) főszereplésével. A disztopikus témájú tévésorozat egy jövőbeli katonai diktatúrában játszódik, amelyben minden szereplőt megfigyelnek, és így Bledel karakterének lázadó volta csak fokozatosan bontakozhat ki.

A 35 éves színésznő szerint a Szívek szállodája és A szolgálólány meséje között sok a párhuzam. „Stars Hollow tulajdonképpen egy utópia. Ez pedig disztópia, vagyis olyan világban játszódik, amelyben nem szeretnénk élni – magyarázza. – Mindkettő nagyon részletgazdagon ábrázolt világ, tele szuper karakterekkel és olyan alkotóelemekkel, amelyeket nem is mindig lehet érteni. Színészként az ember nem mindig részesül abban a kitüntetésben, hogy ilyen terjedelmesen, bőségesen kidolgozott világban dolgozhasson. Mindkét esetben el voltam kényeztetve.”

Alexis Bledel válaszolt azokra a kérdésekre is, amelyek a legjobban foglalkoztatják Gilmore-rajongókat a 2016 novemberében bemutatott új epizódok óta. „Még nem hallottam semmit – mondta arra a kérdésre reagálva, hogy lesznek-e új részek. – Nem tudom... még nem beszéltünk róla.”

Mindannyiunknak az a célja, hogy jó történetet meséljünk el. Csak ennyit mondhatok a későbbiekről: történet és időzítés kérdése. Egy fantasztikus történetet szeretnénk elmesélni.

****Figyelem, most spoiler következik – ha nem láttad az új epizódokat, ne olvass tovább!****

A másik kérdés természetesen arra vonatkozik, hogy ki Rory magzatának apja.

„Komolyan mondom, hogy még sosem gondoltam ezt végig – hangzik a válasz. – Az egész Amy [Sherman-Palladino, a sorozat kitalálója] fantáziájában van meg. Neki nagyon határozott víziója van, mindig is így volt és nekünk nem volt túl nagy befolyásunk a történetszálakra és a szereplőkre.”

A szolgálólány meséjének világpremierje április végén várható az amerikai Hulu csatornán.