Alexis Bledel válaszolt a 2 legégetőbb kérdésre, amely nem hagyja nyugodni a Gilmore Girls-rajongókat

Alexis Bledel válaszolt a 2 legégetőbb kérdésre, amely nem hagyja nyugodni a Gilmore Girls-rajongókat
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Gilmore Girls – A Year In The Life, a 2016-ban bemutatott négy új rész ismeretében a rajongók nem hajlandók elképzelni, hogy tényleg ezzel érjen véget a sorozat.

– Ez az abszolút álomszerep – lelkendezett Alexis Bledel áprilisban bemutatandó új tévésorozata, A szolgálólány meséje (Handmaid's Tale) kapcsán rendezett sajtótájékoztatón. A Hulu című tévécsatorna megrendelésére készült új sorozatot Margaret Atwood regénye alapján forgatták Elizabeth Moss (Mad Men) főszereplésével. A disztopikus témájú tévésorozat egy jövőbeli katonai diktatúrában játszódik, amelyben minden szereplőt megfigyelnek, és így Bledel karakterének lázadó volta csak fokozatosan bontakozhat ki.


A 35 éves színésznő szerint a Szívek szállodája és A szolgálólány meséje között sok a párhuzam. „Stars Hollow tulajdonképpen egy utópia. Ez pedig disztópia, vagyis olyan világban játszódik, amelyben nem szeretnénk élni – magyarázza. – Mindkettő nagyon részletgazdagon ábrázolt világ, tele szuper karakterekkel és olyan alkotóelemekkel, amelyeket nem is mindig lehet érteni. Színészként az ember nem mindig részesül abban a kitüntetésben, hogy ilyen terjedelmesen, bőségesen kidolgozott világban dolgozhasson. Mindkét esetben el voltam kényeztetve.”

Alexis Bledel válaszolt azokra a kérdésekre is, amelyek a legjobban foglalkoztatják Gilmore-rajongókat a 2016 novemberében bemutatott új epizódok óta. „Még nem hallottam semmit – mondta arra a kérdésre reagálva, hogy lesznek-e új részek. – Nem tudom... még nem beszéltünk róla.”

Mindannyiunknak az a célja, hogy jó történetet meséljünk el. Csak ennyit mondhatok a későbbiekről: történet és időzítés kérdése. Egy fantasztikus történetet szeretnénk elmesélni.

****Figyelem, most spoiler következik – ha nem láttad az új epizódokat, ne olvass tovább!****

A másik kérdés természetesen arra vonatkozik, hogy ki Rory magzatának apja.

„Komolyan mondom, hogy még sosem gondoltam ezt végig – hangzik a válasz. – Az egész Amy [Sherman-Palladino, a sorozat kitalálója] fantáziájában van meg. Neki nagyon határozott víziója van, mindig is így volt és nekünk nem volt túl nagy befolyásunk a történetszálakra és a szereplőkre.”

A szolgálólány meséjének világpremierje április végén várható az amerikai Hulu csatornán.

variety.com

Neked csak egy gyümölcs, másoknak az élet! – Edd vagy ne edd az avokádót?

Ha boltba mész, az alapanyaglistád mellett valószínűleg az árra, és a márkára is odafigyelsz. De valószínűleg csak arra figyelsz, ami számodra fontos. Most arra kérlek: ne csak a saját érdekeid nézd! Ne csak azt nézd, hogy neked mi a jó, még akkor sem, ha a kedvenc kekszedről, a guacamoléról vagy egy desszertről kell is majd lemondanod emiatt. Legújabb sorozatunkban azokat az ételeket, és alapanyagokat veszem górcső alá, amelyről érdemes többet is megtudni annál, mint hogy finomak és egészségesek!

Hagytam a babámat sírni – ez történt tíz évvel később

Egy anyuka elmeséli, mi történt, amikor a férjével vettek egy mély levegőt és megpróbálták háromhónapos fiukat egy több évtizedes módszerrel rendszeres alvásra szoktatni. És az is kiderül, hogy miért döntöttek így.

Emberkísérlet: Anyukám ízlése szerint öltöztem öt napig, ez lett az eredménye

Elég tanulságos kísérletnek vetette alá magát a joy.hu munkatársa.

Napi horoszkóp március 16.: a Mérlegek vállalják a békéltető szerepét, a Vízöntők pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok állása ismét izgalmas üzeneteket rejt!

Kvíz: Melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

Ínyenc kvíz a kosztümös szappanopera rajongóinak. Nincs is jobb, mint egy kis nosztalgiázás! :)

Láthatás: egy film, amely bárcsak ne szólna többről, mint a gyerekelhelyezés körüli hercehurcáról

Minden nap elmegyünk olyan családi drámák mellett, mint amit most az arcunkba tol Xavier Legrand elsőfilmes rendező.

„A csillagokat nézd, ne a lábfejedet” – 12 ütős Stephen Hawking-idézet

Kozmológiai kutatásai és humora tették a Föld egyik legismertebb tudományos figurájává.

Egy férfi kiszáll szabálytalanul parkoló terepjárójából, odamegy egy hajléktalanhoz és felrúgja a kalapját

Megpróbáltam felvállalni a konfrontációt ezzel a pernahajderrel, de nem jöttem ki túl jól belőle. Nektek mi a véleményetek? :)

8 dolog, amit egy bormániás SOSEM tesz

Ha ismersz bormániást, vagy épp te magad vagy az, akkor biztosan nem ismeretlenek a borhoz kapcsolódó bevett szokások. Ezek a szokások, bár sokak szemében háklisnak tűnhetnek, nem azok, ugyanis tényleg sokat javítanak az ital élvezeti értékén. Mikor legközelebb borozol, igyekezz te is betartani a bormániások 8 szokását.

11 tényleg hasznos tanács, ha segítség nélkül akarsz fogyni

November óta nem eszem fehérlisztből készült termékeket, elhagytam a nasikat és a cukros üdítőket. 45 napja pedig napi 1200 kalóriát (és maximum 160 gramm szénhidrátot) eszem. Esténként legalább 4 kilométert gyalogolok. Könnyű? Nem. Vannak buktatók? Igen. Ezek a tanácsok azonban nekem sokat segítettek abban, hogy minden elkövetkezendő 24 óra könnyebb legyen.

(Rém)történeti áttekintés: 5 dolog, amivel a nők sanyargatták és sanyargatják magukat a szépség érdekében

Hogy mit meg nem teszünk a szépségért? Behódolunk az aktuális trendeknek, ha jól állnak, ha nem, ha kényelmesek, ha nem. Fogyókúrázunk, edzünk, plasztikaisebészhez, körmöshöz, kozmetikushoz járunk. Tetőtől talpig gyantáztatunk, sanyargatjuk magunkat kívülről-belülről, de mindezt miért és kinek? Magunknak, a nagy Ő-nek, nőtársainknak? Bárhogy is legyen, nem ma kezdtük!

Igaz történet: hároméves koráig a gyerekem túszának éreztem magam

De aztán megszületett a második, és minden megváltozott. Egy amerikai édesanya, Lindsay meséli.

Kövess minket

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft