Golden Globe 2017: a 11 legfrappánsabb szöveg

Borítókép: Golden Globe 2017: a 11 legfrappánsabb szöveg Forrás: Europress
Idén is volt egy-két elgondolkodtató poén a Golden Globe-gálán.

A legrangosabb filmes díjátadók kapcsán nem csak a díjakon, a ruhákon vagy a filmeken csüng a világ szeme, hanem azon is, hogy a gála mennyire vicces, mennyire gurulnak a jelenlevő sztárok a röhögéstől és a műsorvezető meg tudja-e kellőképpen botránkoztatni a közönségét. Az elmúlt években nem volt okunk panaszra; idén mintha némileg laposabb lett volna a felhozatal.

A műsorvezető, Jimmy Fallon először kapta meg a lehetőséget, hogy a Golden Globe-gála házigazdájaként is megcsillanthassa szórakoztatóművészi tehetségét, amelyet a tévéműsorából már elég jól ismerhetünk. A kezdés ígéretesnek látszott: egy musicalsong nyitotta meg a gálát a Kaliforniai álom című film (amely 7 díjat hozott el az este végére) modorában:

A videóban dalra fakadt Jimmyn kívül Nicole Kidman, Amy Adams, Sarah Paulson, Rami Malek, rappelt benne a gyerekszínész Millie Bobby Brown és szmokingban éledt újjá – majd szintén énekelt! – a Trónok harca Havas Jonját alakító Kit Harington egy limó hátsó ülésén.

Na ez a bevezető videó volt a legszórakoztatóbb momentum, innen már csak a lejtő következett. Azért volt még egy-két fénypontja a gálának, nézzétek meg galériánkban a legviccesebb és/vagy legelgondolkodtatóbb idézeteket: