Leonardo DiCaprio, Kerry Washington és Tom Hanks megindultan búcsúzik a leköszönő Obamától

Borítókép: Leonardo DiCaprio, Kerry Washington és Tom Hanks megindultan búcsúzik a leköszönő Obamától
És egy csomó „civil” is felidézi a kedvenc Obama-pillanatát a hollywoodi sztárok mellett ebben a videóban.

Január 20-án beiktatják Donald Trumpot, és ezzel hivatalosan is véget ér az Obama-korszak. A leköszönő elnök búcsúpartit is tartott múlt csütörtökön; és ebből az alkalomból egy videó is felbukkant a Fehér Ház Youtube-csatornáján, amelyen Tom Hanks, Kerry Washington, Leonardo DiCaprio, Ellen DeGeneres, Chance The Rapper, Jerry Seinfeld, Kobe Bryant, Michael Jordan, John Legend, Samuel L. Jackson és a világ számos egyéb felnőtt és gyerekkorú polgára idézi fel a kedvenc pillanatát, amely Obamához kötődik. Néhány fontos idézet:

Sose sírtam korábban egy választási eredmény miatt
John Legend
Amikor megváltoztatta a játékszabályokat Kubával kapcsolatban, és ebben a lehető legegyszerűbb, legésszerűbb érv motiválta, nevezetesen, hogy 'amit eddig csináltunk, az nem működött'.
Tom Hanks
Amikor az ENSZ-ben ülve egyszercsak meghallottam, ahogy az elnökünk azt mondja: az éghajlatváltozás a legfontosabb ügy, amellyel nem csak a mostani, de minden eljövendő generációnak szembesülnie kell, nos, az inspiráló volt
Leonardo DiCaprio
Az ember átélte, mit jelent az Alkotmány első három szava: 'Mi, az emberek'. Egyike volt az első pillanatoknak életemben, amikor úgy éreztem, része vagyok ennek a 'Mi'-nek.
Kerry Washington
A legemlékezetesebb Obama-pillanat nekem az volt, amikor azt mondta, hogy együk meg a zöldborsót. Ami azt jelenti, hogy a legfontosabb tennivalót kell először elvégezni.
Általános iskolás kislány

Ja, itt a videó: