Napi horoszkóp január 6.: a Bikák soha vissza nem térő lehetőséget kapnak, az Oroszlánok magabiztosan menetelnek előre

Borítókép: Napi horoszkóp január 6.: a Bikák soha vissza nem térő lehetőséget kapnak, az Oroszlánok magabiztosan menetelnek előre Forrás: europress
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát néhány percet szánnod a horoszkópodra!

Napi horoszkóp január 6.

KOS (március 21-április 20)

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépve új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább a biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy mindenképp biztos lehess a sikerben. Ezúttal azonban olyan helyzet adódik, amely korántsem az, amelyhez hozzá vagy szokva, feletteseid ugyanis olyasfajta feladattal bíznak meg, amelyhez nemhogy ki kell lépned a biztonsági zónádból, de még ismeretlen is az útvonal számodra. Hidd el azonban, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb eséllyel fogsz hatalmasat esni, állj meg tehát biztosan a lábadon, hogy ha már aknamezőre tévedtél, legalább okosan taktikázva juss át a túloldalra. A végén majd Te, magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

BIKA (április 21-május 21)

Ma olyasfajta lehetőséget kapsz, amelyet vétek lenne kihagyni, így tehát mindenképp meg kell ragadnod ahhoz, hogy végül olyan sikereket érhess el, amelyekben Te sem mertél hinni azelőtt. Most tehát csak arra összpontosíts, hogy ezt az alkalmat kihasználd, szedd össze a gondolataid, legyél magabiztos és teljesítsd a küldetést. Mindenképp érdemes szem előtt tartanod azt is, hogy csak bizonyos erkölcsi határokon belül illene maradnod azért, hogy tiszta eszközökkel zsebelhesd be a sikert a végén, illetve hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Maradj a saját értékrended szerinti határon belül, hozd ki magadból a lehető legtöbbet, mert akkor mondhatod csak el biztonsággal, hogy mindent megtettél a győzelemért!

IKREK (május 22-június 21)

A mai napon konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére Te sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött! Miért tartanád a hátad mások helyett?!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé csalódottan kell tudomásul venned, hogy a környezeted nem vesz komolyan annak ellenére, hogy elég sok mindent letettél már az asztalra, számos alkalommal bizonyítottad rátermettséged, illetve olyan tudással rendelkezel, amellyel mások még csak köszönőviszonyban sincsenek. Ne hagyd, hogy elnyomjanak, állj ki magadért és mutasd meg mindenkinek, milyen határozott is tudsz lenni, ha arról van szó, hogy emberszámba vegyenek. Joggal követeled, hogy bizonyos helyzetekben Te is ugyanolyan esélyekkel és jogokkal indulhass, mint a többiek. Nem kell alább adnod az elvárásaidból, hisz elégszer bizonyítottál már, hogy kiérdemeld a bizalmat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy Te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy minden esetben fel vagy készülve és teljesíteni is tudod. Nem kell önmagad meghazudtolva igent mondanod mindenre, csakis olyasmikbe engedd magad belerángatni, amelyek még számodra is a teljesíthető küldetések közé tartoznak, hisz ha a határaidon kilométerekkel túlmutató feladatokra mondasz igent, Te magad sem fogsz sikerélményt elérni és a környezetednek is csalódást okozhatsz. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon fény derül valamire, amire visszagondolva nem is igazán szerettél volna tudni a dologról, mert alapjaiban rengette meg a biztos helyzetet és ezzel együtt az önbizalmad is. Bár most elég bizonytalanná vált a helyzet, azért azt beláthatod, mégis jobb, hogy most derült ki a dolog, hisz ma még van lehetőséged változtatni és egy másik úton elindulni. Ne arra koncentrálj, hogy ez milyen negatív hatással lehet rád, sokkal inkább arra, hogy mit tanulhatsz belőle, amelyet a jövőben, egy hasonló szituációban fel tudsz majd használni. Gondolj bele, ezek a tapasztalatok is kellenek ahhoz, hogy sikeressé válhass az Élet minden területén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Állást kell foglalnod egy vitás helyzetben, hisz mindenki előtt kérik ki a véleményed. Mivel azonban Te általában véve konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban a tömeg elé állva vállalni az álláspontod, attól félve, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak és Te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Mivel azonban akadnak olyan helyzetek, ahol elkerülhetetlen az, hogy hallasd a hangod, bátran merd felvállalni azt, amit képviselsz, hisz így nem csak, hogy nagyobb respekted lesz a többiek szemében, de a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne félj a saját hangodtól!

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonytalan helyzetedben olyan szituációt hoz az Sors, mely megoldást nyújthat és kisegíthet belőle. Ragadd meg a lehetőséget, amely nem minden pillanatban hullik a fejedre, ám ezzel kiváltságos helyzetbe kerülsz, melyet a szerencsének is köszönhetsz. Ha sikerült pontot tenned az ügy végére és nem muszáj, akkor ne vállalj a mai napon nagyobb volumenű dolgokat, hisz ez már eleve rengeteg energiát kivett belőled. Pihend ki magad és gyűjts erőt a következő kihívásokra!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta tanácsot kapsz egy jó barátodtól, amelyet jól tudsz majd hasznosítani az Élet minden területén. Ez most kifejezetten jól jön, hisz új kihívásokkal kell szembe nézned, amelyek az első pillanatban elrettentenek, minden eddigi bátorságod alábbhagy, emiatt nem mersz szembenézni velük. Ne engedd azonban, hogy a félelmeid elhatalmasodjanak rajtad, mert ha megbénulsz, nem fogsz tudni hatékonyan működni és mindig bujkálnod kell majd, nehogy új helyzetben találd magad. Fárasztó azonban így élni az életed, sokkal jobban jársz, ha bátran neki mersz indulni és bízol magadban! Máshogy ugyanis nem fog sikerülni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképp kimerített az, hogy rendkívüli koncentrációval kellett a top formát teljesítened még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál. Épp ezért most olyasféle tevékenységek felé orientálódj, amik élvezhetőek, de a legkevésbé sem nyomják össze a vállald a felelősségükkel! Időnként fel kell tudnod engedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációkról!

HALAK (február 20-március 20)

Számodra kiemelten fontos ügyek alakulnak kedvezőtlenül, Te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig belevetett munka és energia egyszerűen kárba vész. Épp ezért eljött az idő amikor a sarkadra kell állnod és a lehető legnagyobb hatékonysággal közbe kell avatkoznod, hisz korántsem biztos, hogy adódik egyhamar alkalmad arra, hogy sikerre vidd azt, amiért hosszú ideje küzdesz már. Legyen számodra elegendő motiváció az, hogy ha sikerül kibogoznod a gordiusi-csomót, szinte garantáltan el fogod érni a céljaid! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!