Új év, új élet, új szálloda

Borítókép: Új év, új élet, új szálloda
Wellness hétvége Budapest egyik legszebb szállodájában!

Hogy mit hoz az újesztendő, az csak rajtunk múlik! Tegyük az évkezdést olyanná, amilyennek szeretnénk, tegyük meg, amire régóta vágyunk: pihenjük ki az év végi hajtást a megújulás jegyében méltó környezetben, egy újjászületett szállodában!

Ha úgy érezzük, hogy elfáradtunk az év végi hajrában, az ünnepek megszervezésében és lebonyolításában, az egyhangú téli napokban, bizony nem vagyunk egyedül! Bár nagyon várjuk a karácsonyt, a Szilvesztert és a farsangi időszakot az ünnepek nemcsak örömmel, de sok fáradtsággal is járnak. A téli időszak vitaminokban szegény ételei, a napsugár hiánya, a tartós hideg mind fáradékonyabbá tesz bennünket. Itt állunk az újév küszöbén újévi fogadalmainkkal, csak épp a lendület hiányzik, amivel nekiugorhatnánk.
Ugyan mi lehetne jobb indulás az újesztendőben, mint egy kiadós pihenés, az energiaraktárak feltöltése és egy kis kényeztetés, hogy megszerezzük a megfelelő inspirációt az új kezdethez?! Keresve sem találnánk jobb helyet ehhez, mint egy saját Spa-val, gyógyvízzel, wellness részleggel és szépségszalonnal rendelkező All Inclusive szállodát, ahol még gyerekeinkre sem lesz gondunk a profi animátor gárdának köszönhetően. A látványosan újjászületett hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua szemet gyönyörködtető belső tereivel a legteljesebb pihenést ígéri.

Miért ne tölthetnénk el egy zavartalan wellness hétvégét Budapesten? A Margitsziget termál forrásainak áldásos hatását akár fővárosiként is élvezhetjük a szigeten található gyógy-wellness hotelben, amelynek kifinomult ízléssel újjávarázsolt szobái a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A tervezők a szállodát körülvevő gazdag természeti környezetből merítettek ihletet mind a színeket, mind a növényi díszítőelemeket illetően.

A belsőépítészet és lakberendezés rajongóinak érdemes beülni egy kávéra és süteményre vagy romantikus vacsorára a budavári Hiltonba, amely a közelmúltban megújult belső tereinek köszönhetően nemzetközi és hazai dizájn díjakkal büszkélkedhet. Látni kell a flitterek ezreivel kivarrt bőrborítású falat a lobbyban, vagy a könyvtárszobát, amely magába foglalja a régi harangtorony gótikus íves kőablakát. Az egész enteriőrt szofisztikált színek és anyagok jellemzik, minden apró részletre ügyeltek a berendezés kialakítása során, amely nemcsak esztétikus, de funkcionalitásában is elsőrangú.


A régi és új harmóniája valósul meg minden felújított helységben, a minimalista elemek, az art deco ihletésű lámpákkal és fémkorlátokkal, a szecesszióból merítkező indás növénymintákkal és a Budai Vár történetéről mesélő látványelemekkel lélegzetelállító egységet alkotnak. A hívogatóan kényelmes ülőbútorokból élvezhetjük a különleges, művészi üvegfüggők sokaságát, melyek a damil felfüggesztésnek köszönhetően mintha úsznának a levegőben.