5+1 híresség, aki idén karácsonykor örökre belopta magát a szívünkbe

5+1 híresség, aki idén karácsonykor örökre belopta magát a szívünkbe

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ezek a hírességek minket is meghatottak idén karácsonykor...

Hiába volt szigorú social media tilalom az ünnepek alatt, titkon azért csak végiggörgettük olykor az Insta-feedünket, és bizony jól tettük, megérték a lopott percek! Karácsony-mániás szívünknek nincs is jobb dolog, mint napokkal az ünnep után felidézni még egyszer a legszebb pillanatokat nem csak a mi karácsonyunkból, hanem a máséiból is, akikhez - a közösségi médiának hála - beleselkedhettünk. Persze, hogy mi is a hírességekre vagyunk leginkább kíváncsiak: idén olyan celebek is belopták magunkat a szívünkbe, akiket nem igazán kedveltünk vagy akikre eddig kevésbé figyeltünk fel.

Nézzétek csak!

1. Kate Hudson

Eddig a szőke színésznő nem jelentett többet a számunkra, mint egy elbűvölő mosolyt, na de ki gondolta volna, hogy ilyen elképesztően szuper énekhangja van?!

Azt persze mindig is sejtettük, hogy Goldie Hawn és Kurt Russel ennyi év után is remek párost alkotnak, de igazán hálásak vagyunk Kate-nek, hogy ezt idén karácsonykor meg is mutatta nekünk - hát nem übercukik?

2. Katy Perry

Nem volt sosem a kedvencünk, de ez a karácsonyi videó, amin a testvérével bohóckodnak... Csak így természetesen, smink nélkül, őszintén és boldogan... Abszolút megkedveltük - ha nem is fogjuk ezután (sem) orrba-szájba hallgatni a dalait, emberként mindenképp a szívünkbe zártuk őt!

És itt még nem ér véget a sor! Galériánkba összeszedtünk még pár hírességet, akiket most kedveltünk csak meg igazán - az utolsó kicsit kilóg a sorból!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Hírességek, akik karácsonykor belopták magukat a szívünkbe
Hagytam a babámat sírni – ez történt tíz évvel később

Egy anyuka elmeséli, mi történt, amikor a férjével vettek egy mély levegőt és megpróbálták háromhónapos fiukat egy több évtizedes módszerrel rendszeres alvásra szoktatni. És az is kiderül, hogy miért döntöttek így.

Emberkísérlet: Anyukám ízlése szerint öltöztem öt napig, ez lett az eredménye

Elég tanulságos kísérletnek vetette alá magát a joy.hu munkatársa.

Napi horoszkóp március 16.: a Mérlegek vállalják a békéltető szerepét, a Vízöntők pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok állása ismét izgalmas üzeneteket rejt!

Kvíz: Melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

Ínyenc kvíz a kosztümös szappanopera rajongóinak. Nincs is jobb, mint egy kis nosztalgiázás! :)

Láthatás: egy film, amely bárcsak ne szólna többről, mint a gyerekelhelyezés körüli hercehurcáról

Minden nap elmegyünk olyan családi drámák mellett, mint amit most az arcunkba tol Xavier Legrand elsőfilmes rendező.

„A csillagokat nézd, ne a lábfejedet” – 12 ütős Stephen Hawking-idézet

Kozmológiai kutatásai és humora tették a Föld egyik legismertebb tudományos figurájává.

Egy férfi kiszáll szabálytalanul parkoló terepjárójából, odamegy egy hajléktalanhoz és felrúgja a kalapját

Megpróbáltam felvállalni a konfrontációt ezzel a pernahajderrel, de nem jöttem ki túl jól belőle. Nektek mi a véleményetek? :)

8 dolog, amit egy bormániás SOSEM tesz

Ha ismersz bormániást, vagy épp te magad vagy az, akkor biztosan nem ismeretlenek a borhoz kapcsolódó bevett szokások. Ezek a szokások, bár sokak szemében háklisnak tűnhetnek, nem azok, ugyanis tényleg sokat javítanak az ital élvezeti értékén. Mikor legközelebb borozol, igyekezz te is betartani a bormániások 8 szokását.

11 tényleg hasznos tanács, ha segítség nélkül akarsz fogyni

November óta nem eszem fehérlisztből készült termékeket, elhagytam a nasikat és a cukros üdítőket. 45 napja pedig napi 1200 kalóriát (és maximum 160 gramm szénhidrátot) eszem. Esténként legalább 4 kilométert gyalogolok. Könnyű? Nem. Vannak buktatók? Igen. Ezek a tanácsok azonban nekem sokat segítettek abban, hogy minden elkövetkezendő 24 óra könnyebb legyen.

(Rém)történeti áttekintés: 5 dolog, amivel a nők sanyargatták és sanyargatják magukat a szépség érdekében

Hogy mit meg nem teszünk a szépségért? Behódolunk az aktuális trendeknek, ha jól állnak, ha nem, ha kényelmesek, ha nem. Fogyókúrázunk, edzünk, plasztikaisebészhez, körmöshöz, kozmetikushoz járunk. Tetőtől talpig gyantáztatunk, sanyargatjuk magunkat kívülről-belülről, de mindezt miért és kinek? Magunknak, a nagy Ő-nek, nőtársainknak? Bárhogy is legyen, nem ma kezdtük!

Igaz történet: hároméves koráig a gyerekem túszának éreztem magam

De aztán megszületett a második, és minden megváltozott. Egy amerikai édesanya, Lindsay meséli.

Tényleg létezik olyan, hogy depressziós kutya? Megmagyarázza a szakértő

Az elmúlt hetekben több olyan cikk is felkerült az internetre, ami a kutyák depressziójával foglalkozik. Miklósi Bernadett, etológus és kutyakiképző, a Best Dog Kutyaközpont alapítója cikkében választ ad arra a joy.hu kérdésére, tényleg depresszió felel-e a kutyád hangulatváltozásért, vagy inkább nevezhető az állapot viselkedési zavarnak.

Kövess minket

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft