Napi horoszkóp, december 27.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Skorpiók segítőkészségükről tehetnek tanúbizonyságot

Borítókép: Napi horoszkóp, december 27.: a Rákok zsúfolt napra számíthatnak, a Skorpiók segítőkészségükről tehetnek tanúbizonyságot
A két ünnep között se feledkezz meg a napi horoszkópodról!

Napi horoszkóp, december 27.

KOS (március 21-április 20)

Noha rendkívül eredmény orientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasmi történik, amire nem számítottál, ám kezelned kellene a kialakult, váratlan szituációt. A hirtelen nyakadba zúdult felelősségtől megijedsz egy pillanatra, ha azonban rendelkezel ez ügyben kellő tudással és tapasztalattal, nopláne még a kreativitásod is előveszed, nem jelenthet megugorhatatlan akadályt a dolog. Állj meg két lábon, legyél magabiztos és minden menni fog magától. Csak az első lépés megtétele lesz nehéz, utána már játszi könnyedséggel meg tudod majd oldani a helyzetet. Fel a fejjel és előre!

IKREK (május 22-június 21)

Abban a meggyőződésben éled az életed hogy bizonyos helyzetekben Te vagy az egyetlen, akinek tapasztalatára és tudására alapozni lehet és érdemes. Időnként azonban neked is szükséged van arra hogy lehetőséget adj magadnak a feltöltődésre, mielőtt végleg kiégnél. Ha szétnézel a közvetlen környezetedben, biztosan találsz egy olyan személyt, aki rendelkezik legalább annyi tudással, illetve hozzád hasonlóan talpraesett és hibátlanul megtudja oldani a rá bízott feladatokat. Amennyiben sikerül megtalálnod a megfelelő személyt, nyugodt szívvel add át a felelősséget és bízd rá a tennivalókat. Te pedig mostantól semmi másra ne koncentrálj, csak és kizárólag a pihenésre, szükséged lesz ugyanis az energiáidra a közeljövőben.

RÁK (június 22-július 22)

Bár abszolút nem így tervezted, mégis rengeteg olyan tennivaló szakad a nyakadba, amelyről pontosan tudod, hogy nem várhat a következő hétig. Borzasztóan dühítőnek találod, hogy másokkal ellentétben neked nem jut a két ünnep közötti pihenésből, épp ezért, hogy maradjon lehetőséged a töltődésre, eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz mihamarabb szeretnél mindennek pontot tenni a végére. Így azonban nemhogy előre nem jutsz, gyakorlatilag hátráltatod önmagad, a hibák folytonos javításával ugyanis megduplázod a tennivalóid. Igyekezz összeszedni magad, állj a sarkadra és az összes befolyásoló és hátráltató tényezőt kizárva elvégezni a feladataid. Hidd el, sokkal gyorsabban fogsz tudni végezni ilyenformán, így a pihenésre és a Szilveszterre történő készülődésre is több időd jut majd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt egyfajta kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén felvállalod a véleményed, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higyj magadban és az álmaidban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki óriási szívességet kér tőled, amelyre szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, hanem túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld finoman és logikusan elmagyarázni azt, hogy ez miért túlzás. Addig a pontig nyújtsd ki a kezed, amíg nem kell a szakadékba ugranod, de vigyázz arra, hogy a másik se essen bele. Találjatok egy arany középutat, amely mindenkit boldoggá tesz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek végére érhetnél, ez azonban egyenlőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni a dolgot, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ezügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól mert körbe futkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépes nem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire jelen helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit is. Légy azonban óvatos! Csakis addig takarózz, amíg a paplanod ér, a határaid ne lépd túl, egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott heroikus küzdelmed, nem szükséges az áldozati bárány jelmezét magadra öltened. Maradj mindig ilyen segítőkész és az Élet az egekig emel majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észre venned, hogy kezded a saját értékrended is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveid feladni azért, hogy másokat a Te oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

BAK (december 22-január 20)

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak is, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a talajon, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogy az illem és a diplomácia megkívánja. Hirtelen csattansz fel valami miatt, pedig nem annak a hibája, aki mintegy hírmondó adja át a neked szánt üzenetet. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ülj fel minden lóra,ami szembejön veled, nem kell lovagolnod annyi konfliktuson. Hallgasd meg az illetőt és lépj tovább, ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagad fárasztod vele, mást meg úgy sem fog érdekelni a háborgásod és a pillanatnyi dühöd. Csak lazíts és nem fogsz kényelmetlen helyzetbe kerülni, ahol neked kell majd a hirtelen reakcióért elnézést kérni!

HALAK (február 20-március 20)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!