Ezt a karácsonyi szivatást még meg is köszönték

Borítókép: Ezt a karácsonyi szivatást még meg is köszönték Forrás: http://imgur.com/user/Lictalon
Testvéri szeretet nem ismer határokat...

A csomagolás sokaknak csak nyűg és nehézség, nem úgy a cikkünkben szereplő testvérpárnak. Az imguron Lictalon néven szereplő fiú tette ki a páros nem szokványos karácsonyi ajándékozását.

Forrás: http://imgur.com/user/Lictalon

Bátyja egy gitár alakú csomagot tett a fa alá, semmi nem utalt arra, hogy ne a hangszer lenne benne. A kicsomagolás után azonban elpattantak a húrok, a dobozban nem volt semmi, mindössze egy videójáték.

Forrás: http://imgur.com/user/Lictalon

Ekkor jött a második sokk, az a bizonyos játék a vágyott The Legend of Zelda: Breath of the Wild játék volt! Amikor a testvér már épp megbékélt volna a gondolattal, hogy a gitár helyett videójátékot kap, jött a második csavar.

Forrás: http://imgur.com/user/Lictalon

Testvére a borítóra írt kedves sorokkal jelezte, ez a játék csak 2017-ben érhető el, szóval akkor majd megveheti magának, ha akarja...

Forrás: http://imgur.com/user/Lictalon

Amikor már tejesen feladta, hogy valami értelmes ajándékot kap, kinyitotta a dobozt és meglátta a kulcsot az álmokhoz: egy VISA hitelkártyát. A meglepett testvér nem vette magára a szivatást, sőt, szerinte a bátyja igazán emlékezetessé tette számára ezt a karácsonyt. Azért azt hozzátette, a harc igazából most kezdődik, kíváncsiak vagyunk a viszontválaszra.