Így éld túl a karácsonyt a horoszkópod szerint

Borítókép: Így éld túl a karácsonyt a horoszkópod szerint
Tanácsaink segítségével könnyebben veszed majd az ünnepek nehézségeit.

Az ünnepi őrület mindannyiunkra hatással van, de ha tudod, mire figyelj oda különösen ebben a kivételes időszakban, sokkal jobban fogod élvezni! Fogadd meg a tanácsainkat és legyen nagyon boldog karácsonyod, bármilyen jegyben születtél is!

Kos

Csak rajtad múlik, mennyire szeded rendbe magad, de ehhez szükséged van arra, hogy priorizálj. Engedj el mindent, amiben nem vagy biztos és nem akarod minden sejteddel, hogy legyen energiád koncentrálni a varázslatos dolgokra, amik történnek veled. Karácsony nyelvén szólva: ne készíts ezerféle fogást, maradj azoknál a recepteknél, amiket a legjobbans szeretsz. És gondold végig, melyik elintézendőt húzhatod le a listádról, mert nem is olyan fontos.

Bika

Ne koncentrálj arra, hogy mid nincs! Ez vonatkozhat az ajándékokra, amiket (nem) kapsz vagy arra is, hogy nem sikerült beszerezned a tökéletes csúcsdíszt. Idén a karácsonyi időszak tele van bizonytalansággal számodra, de ne lovald magad abba, hogy szörnyűségeket képzelsz el és azon töprengsz „mi lesz, ha...”. Ha elfogadod a bizonytalanságot, meg tudod élni a pillanatot, bármi történjék is!

Ikrek

Ne próbálj megfelelni a különböző helyzeteknek, őrizd meg az integritásod. Ez segít kezelni az esetleges csalódásokat az ünnepek alatt. Ne várd, hogy a szeretteid másképp viselkedjenek, mint ahogy megszoktad tőlük. Aggodalomra azonban semmi ok, bármilyen nehézségen könnyen túlteszed magad idén karácsonykor, szerencséd lesz még akkor is, ha 24-e délelőttre is hagysz vásárolnivalót.