5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)

5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)
Forrás: julieandjuliamovie

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

Érdemes őket megfogadni, különösen így az ünnepi főzőcskézés környékén.

Olvasd el ezt is!

1. szabály

"Az otthoni szakácsok nem használnak megfelelő eszközöket. A hegyes kések legalább olyan fontosak, mint megtanulni eltalálni a helyes hőfokot." - Alex Leonard, a Lowlife szakácsa

2. szabály

"Nem kóstolgatják főzés közben az ételt, ami a legnagyobb hiba. Ez minden alkalomra igaz, de különösen akkor fontos, mikor először készítünk valamit a szakácskönyvből. A szakácskönyv csak útmutatásul szolgál, a finomhangolás már csak rajtunk áll." - Tadashi Ono, a Ganso kulináris igazgatója

3. szabály

"Azt hiszem, a túlöntözött saláták és a majonézes dresszingek a legnagyobb hiba." - Jody Williams, a Buvette séfje és tulajdonosa

KATTINTS A 4. SZABÁLYÉRT!

Tovább olvasok
Videó: Kovács Ági válaszol az Instagramon feltett kérdéseitekre

Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó már tíz éve abbahagyta az élsportot, de a mai napig gyerekek úszásoktatásával foglalkozik. Ha valaki tudja, mitől lehet felismerni a tehetséget, akkor ő az, de ettől még óvatosan fogalmaz. Azért azt is elárulja, hogy fel szokták-e ismerni az utcán.

A királyi család szembeszáll a Meghant érő rasszista támadásokkal

A brit royal familynek elege lett a Meghant érő támadásokból, és meghúzták a határvonalakat.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem