5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)
Forrás: julieandjuliamovie
Érdemes őket megfogadni, különösen így az ünnepi főzőcskézés környékén.
1. szabály
"Az otthoni szakácsok nem használnak megfelelő eszközöket. A hegyes kések legalább olyan fontosak, mint megtanulni eltalálni a helyes hőfokot." - Alex Leonard, a Lowlife szakácsa
2. szabály
"Nem kóstolgatják főzés közben az ételt, ami a legnagyobb hiba. Ez minden alkalomra igaz, de különösen akkor fontos, mikor először készítünk valamit a szakácskönyvből. A szakácskönyv csak útmutatásul szolgál, a finomhangolás már csak rajtunk áll." - Tadashi Ono, a Ganso kulináris igazgatója
3. szabály
"Azt hiszem, a túlöntözött saláták és a majonézes dresszingek a legnagyobb hiba." - Jody Williams, a Buvette séfje és tulajdonosa