5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)

5+1 főzési hiba, amit a szakácsok szerint mind elkövetünk (különösen karácsonykor)
Forrás: julieandjuliamovie

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

É

Érdemes őket megfogadni, különösen így az ünnepi főzőcskézés környékén.

Olvasd el ezt is!

1. szabály

"Az otthoni szakácsok nem használnak megfelelő eszközöket. A hegyes kések legalább olyan fontosak, mint megtanulni eltalálni a helyes hőfokot." - Alex Leonard, a Lowlife szakácsa

2. szabály

"Nem kóstolgatják főzés közben az ételt, ami a legnagyobb hiba. Ez minden alkalomra igaz, de különösen akkor fontos, mikor először készítünk valamit a szakácskönyvből. A szakácskönyv csak útmutatásul szolgál, a finomhangolás már csak rajtunk áll." - Tadashi Ono, a Ganso kulináris igazgatója

3. szabály

"Azt hiszem, a túlöntözött saláták és a majonézes dresszingek a legnagyobb hiba." - Jody Williams, a Buvette séfje és tulajdonosa

KATTINTS A 4. SZABÁLYÉRT!

Tovább olvasok
Összeköltözés előtt ezt az 5 kérdést tisztázzátok egymással

Némelyik elsőre kényes témának tűnik, megéri a mély levegővételt és az őszinteséget, hogy egyeztessetek a válaszokról. Sokkal jobb időben tiszta vizet önteni a pohárba - például a pénzügyekkel kapcsolatban -, később kevesebb lesz a félreértés és a csalódás, vagyis nagyobb esélyt adtok ennek a kapcsolatnak.

TOP 10 gyereknapi program – jó részük felnőtteknek is ingyenes

Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, de ha nem, akkor maradnak a beltéri mulatságok.

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem