A hajléktalan apuka két év után újra láthatta fiát

Borítókép: A hajléktalan apuka két év után újra láthatta fiát Forrás: www.gettyimages.com
Az a sokat szidott közösségi média milyen csodákra képes!

A Miracle Message Facebook oldala osztott meg egy videót, amelyben egy New Jersey-ben élő férfi, Daniel McCarthy látható. A hajléktalan apuka, arról beszél, hogy már lassan két éve nem látta a fiát, Jasont, és, mivel az utcán él, nincs sok eszköze, hogy kapcsolatba lépjen vele.

"Jason, szeretlek a halálomig..." - üzente a kamerának könnyeivel küszködve. Daniel elmondta, nagyon hiányzik neki a fia, minden vágya, hogy végre láthassa, megcsókolhassa gyermekét.

A videót egy bizonyos Chad Cohen nevű úriember tette közzé, egyfajta figyelemfelhívásként és arra kérte ismerőseit, minél többen osszák meg a történetet. Többek között a Miracle Message segítségének köszönhetően az elkeseredett apuka sztorija fútótűzként kezdett terjedni, és 26 (!) óra alatt sikerült is célt érnie, Jason maga kommentelt a videó alá. A fiú négy órán át kutatott a feltételezett környéken, majd egy parkban meglátta édesapját. A nagy találkozást természetesen megörökítették. Ennyi szó talán elég is, mindennél többet mond ez a videó, amelyet a The Sun is leközölt.