10+1 menő karácsonyi ajándék apáknak

Borítókép: 10+1 menő karácsonyi ajándék apáknak Forrás: www.gettyimages.com

Ha megkérdezik az apukát, mit szeretne karácsonyra, egy szerény "Jó nekem bármi!"-vel próbálja megkönnyíteni a választást, mindeközben fejben búcsút int a vágyott konzolnak, keresztet vet a 100 éves Whiskey-re és lemond az éves focibérletről. Segítségként összeállítottunk egy listát. "Véletlenül" hagyd nyitva az oldalt a párod előtt, vagy próbálkozz a némiképp átlátszóbb "Olvastam egy jó cikket a minap"-témafelvetéssel, és, ha ügyesen csinálod, bármit megkaphatsz ebből a gyűjteményből. A képre kattintva meg is lehet rendelni az ajándékokat.

1. Apa magazin előfizetés

Mi lenne a legjobb ajádnék, ha nem "a" minden? Egy magazinban benne van az apaság színe-java, gyereknevelési tanácsok, élmények, benyomások, vallomások, programok, inspirációk, az apai lét teljes palettája. A képre kattintva megrendelhető a magazin, és még egy kártyát is adunk ajándékba, hogy mindenki tudja, ki a legjobb a házban! Az előfizetési utalványt INNEN tudod letölteni.

2. Saját bár

Ezzel a "pakkal" mindent ki tudsz nyitni, fel tudsz kavarni, ki tudsz keverni! A különböző méretű poharakkal pedig szabályozni tudod a fogyasztásodat, ha akarod.

3. Egy titkosügynök illata

Nehéz kérdés, hogy ez a vonzó illat tulajdonképpen kinek az ajándéka, de maradjunk annyiban, ha ezt megkapod, mindenki szívesebben szívja az otthoni levegőt.

4. Összeszerelhető gitár

A hangszer eleve tökéletes ajándék, az összeszerelés öröme pedig a ráadás! Mivel elektromos gitárról van szó, óvatosan kell vele bánni karácsonykor.

5. Óra bambuszfából

A természetesség érzetét sugározza ez az óra, amely bambuszfából van és barna bőrszíjjal öleli át a kezedet. Amellett, hogy elképesztően jól néz ki, a Miyota quartz szerkezete a lelke.

6. Otthoni szmoking

Legalább esténként érezhetnéd magad úgy, mint a Playboy-alapítő Hugh Hefner, nem? Kényelmes és elegáns ez a ruhadarab, valóban menő érzetet kelt.

7. Multifunkcionális "svájci bicska"

Ez a szerkezet jóval több, mint egy bicska. Fogó, olló, reszelő, kés, sörnyitó... Összeszámolni is nehéz, mennyi mindennel rendelkezik.

8. John Lennon levelei és feljegyzései

A Beatles egykori gitárosa nagy gondolkodó volt, minden ötletét, benyomását papírra vetette, vagy éppen levélben osztotta meg azokat barátaival. A könyv ezeket gyűjtötte csokorba.

9. Hordozható grill

Nem biztos, hogy ezt kapod majd a párodtól, hisz ez a grill maga a szabadság, egy kerti parti sem tud majd otthon tartani, ha a birtokodban van egy olyan szerkezet, amivel bárhol és bármikor össze tudsz magadnak dobni egy szaftos hamburgert vagy egy finom hot-dogot. Egy próbát azért megér.

10. Saját pókerszett

Ha a grillt nem kaptad meg, ezt igazán kiharcolhatod magadnak, hisz a házi póker célja pont az, hogy ne a játékteremben hódolj az élvezeteknek. Igaz, itt nem váltják be a zsetonokat.

+1

Ez a lámpa rajta is van a listán és nincs is. Ha megkapnád, a haverjaid szemében nagyot nőnél, de a párod nem biztos, hogy más lábát akarja nézegetni az éjjeli szekrényen. De hát vannak egyedülálló apukák és más szobák is!