Itt az új díjnyertes mobilalkalmazásunk!

Borítókép: Itt az új díjnyertes mobilalkalmazásunk!
Egyetlen mobilalkalmazásba sűrítettük mindazt, amelyre egy gondos gazdinak és kedvencének szüksége lehet!

Az applikációt rengeteg hasznos funkcióval láttuk el, melyeknek köszönhetően mostantól egyszerűbben, nagyobb szakértelemmel és – mondjuk ki – sokkal szórakoztatóbban gondoskodhat háziállatáról. A teljesen megújult, letisztult külsővel rendelkező és nagyon egyszerűen kezelhető felületen minden nap személyre szabott hírek, hasznos tippek és tudnivalók várják az állatbarátokat.


Ha kedvencünk betegeskedik, az appon belül bátran kérdezhetünk az állatorvostól, akitől minden fontos információt 48 órán belül megkapunk. Az applikáció tapasztalt gazdik számára is tartogat izgalmas funkciókat: azonnali értesítőt kérhetünk a legfrissebb akciókról és kedvezményekről.

A Fressnapf Klub tagjai számára pedig különleges nyereményjátékokkal, jelentős árkedvezményre jogosító kuponokkal készültünk.


Az ingyenes alkalmazással bárki egyszerűen, gyorsan megtervezheti az ideális útvonalat a hozzá legközelebb eső Fressnapf-áruházhoz a térképes kereső segítségével.


A kedvezményeken kívül további meglepetéseket is beépítettünk: szuper játékok és kvízek várnak minden gazdit, így a tényleges szórakozás sem marad el.

Töltse le applikációnkat, amely 2016-ban Az Év Honlapja versenyen Az Év Alkalmazása kategóriában Különdíjat nyert!
Az alkalmazás ingyenesen elérhető iOS és Android platformon is.


Mehet a kedvencek közé? :)