Régi klasszikus játékok újragondolva

Borítókép: Régi klasszikus játékok újragondolva
Ki ne emlékezne kedvenc plüssmackójára, vagy a kedvenc társasjátékkal töltött kellemes percekre, esetleg a hosszú utazások során játszott barkochbázásra? A karácsonyi kínálatban megtalálhatjuk a régi klasszikus játékok újragondolt változatait.

Mackó Koma egy igazán ölelnivaló, intelligens kis barát. 5 klasszikus meséje és 5 dalocskája egyszerre megnyugtató és szórakoztató. A maci beszéd közben még a fejét is mozgatja, ezt a funkciót azonban tetszés szerint ki is kapcsolhatjuk. Életre keltéséhez a maci két mancsát érintsük össze, ekkor egy vidám dallamot hallhatunk. Mancsain szépen kidolgozott aranyszínű hímzéssel kiemelt ikonok jelzik a mese- vagy dalválasztást. A kétirányú kommunikációra képes Mackó Koma nemcsak szórakoztatja, de tanítja is a gyerekeket.

Mackó Koma

Töltsük le az ingyenes mackó koma applikációt, majd kapcsoljuk össze táblagépünket a Macival bluetooth segítségével, így a táblagépet a maci mancsainak nyomogatásával irányítva akár 50 matek játékot, vagy 50 kirakóst is játszhatunk. Az applikációval így játékos formában fejleszthetjük a gyermeket, miközben szinte észrevétlenül elsajátítja az okoseszköz alkalmazását is. Mackó Koma mérete kb. 30 cm. Elemes, 3 éves kortól ajánlott.

Innen rendelheted meg.


Az „Igaz vagy Hamis?” Társasjáték egy valódi kvízműsort varázsol a nappaliba! A több mint 1000 kérdésének köszönhetően (köztük Magyarországra és a magyar kultúrára vonatkozóakkal is) mindig izgalmas játékban lehet részünk. A háromfordulós kvízjátékban a feladványok között találunk könnyebbet, és nehezebbet, de tippelhetünk is. Lássunk néhány példát!
Vajon Ti tudjátok, hogy IGAZ vagy HAMIS?
Egyiptom rendelkezik a legtöbb piramissal (HAMIS)
Gyémánt készíthető szurokból is (HAMIS)
A sárgarépa szent zöldség Afrikában (HAMIS)
Steven Spielberg sosem nyert Oscar díjat (HAMIS)
1930 és 1950 között tilos volt az asztali tenisz a Szovjetunióban (IGAZ)
A játékot 2-5 játékos játszhatja, 8 éves kortól. Kiváló kisebb baráti összejövetelek hangulatának fokozására is.

Innen rendeleheted meg.

A nagy rohanásban vagy útközben nem tudunk a gyerekkel játszani, igazán mókás időtöltést nyújt a Mágikus Jinn, a varázslatos gondolatolvasó.
A kis Jinn a barkochba valódi mestere! Szinte az összes ismert állatfajt képes kitalálni. Csak nyomjuk meg a figura orrát és máris működésbe hozhatjuk. Ettől kezdve a Jinn bíztat minket, hogy gondoljunk egy állatra. A kérdéseket jól érthető, mélyen zengő férfihangon teszi fel, fontos, hogy válaszunk csak “Igen”, “Nem”, “Nem tudom”, vagy “Attól függ” lehet. A választékos nyelvezet, és a megfelelő időben elhangzó poénokkal igazán életszerű a játék. 4 éves kortól ajánlott.

Innen rendelheted meg